![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im looking to upgrade my Junker vaizdo plokštę jo NVIDIA 5700le 128mb pci im lookin for something su 256MB arba geresnis ir man reikia kad ji būtų AGP žemas profilis I tonų stats ant kortelės, bet aš tikrai cant padaryti geras sprendimas aš norėjau 512mb neišvystyti AGP, bet jiems nepavyko rasti nieko panašaus viskas PCI-E ir I dont būti, kad apie mano lenta ji turi būti AGP 4x/8x im nėra smulkmeniškas dėl kainos, bet aš noriu ko nors, kad atlieka gerai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| x1650 Pro yra atvykęs su žemo profilio laikiklis ir AGP ir 512mb.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| aš pamačiau abi korteles ir x1650 sako mažai dėmesio, tačiau pažvelgus iš kortelės nuotraukos Theres jokiu būdu, kad būtų tinkami ir X1950 doesnt atrodo ji arba |
|
| |||
| |||
| geriausiai galiu rasti vis dar yra 256mb AGP žemas profilis ir IVE ieškojote Google Apie milijoną kartų |
|
| |||
| |||
| Don't get too pakabinti ant atminties, vaizdo plokštė turi. Jos ne atmintį, kad poveikis produkto savo GPU (modelį kortelės kokybė). Koks yra jūsų atveju, matmenų, kad galėtų duoti mums idėją kokios dydis you're looking at. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff tai nuoroda į ką mano Comp ji tik užima mažai profilių fajnie ką matmenys bet jis tinka tik kažką panašaus su žemo profilio laikiklis nvidia5700le neturi ATI net padaryti neišvystyti korteles? |