![]() |
|
| |||
| |||
| im looking uzlabot manu junkurs video karti tā nvidia 5700le 128mb pci im lookin for something ar 256MB vai labāks un man ir nepieciešams, lai to AGP zema profila i t stats ar karti, bet es tiešām aprunāt veikt pienācīgus lēmums Es gribēju 512mb Low Profile AGP bet im nespēj atrast kaut ko, piemēram, ka viss ir PCI-e un i dont būt, ka mana kuģa tas ir AGP 4x/8x im nav picky par cenu, bet es gribu kaut ko, kas veic labi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro nāk ar zema profila grupai un ir AGP un 512MB.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i pavērās gan kartes un X1650 saka zemo bet meklē priekšstatu par kartes theres nekādā veidā, kas piemērots un X1950 doesn't izskatās vai nu |
|
| |||
| |||
| labākais i var atrast vēl ir 256MB AGP LOW PROFILE un IVE meklējāt google apmēram miljons reižu |
|
| |||
| |||
| Nesaņem pārāk jāuzkar par summu RAM video karte ir. Tās nav atmiņas, ka ietekme kvalitāti produktam GPU (modelis karti). Kādas ir Jūsu lietas aspektus, kas varētu dod mums priekšstatu par to, kādi ir lieluma meklējat at. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff Šī ir saite uz to, kas mani Comp tas aizņem tikai zema profila kartes IDK kādi izmēri bet tas būs tikai derīgi kaut kā nvidia5700le ar zema profila grupu tas ATI pat padarītu zemo kartēm? |
![]() |
|
| Bookmarks |