![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im privire la spre upgrade cartea mea de Junker video său un nvidia 5700le 128MB PCI cautam IM pentru ceva cu 256MB sau mai bine si am nevoie de profil redus ca aceasta să fie AGP tone I din statisticile de pe cartela, dar i într-adevãr cant a lua o decizie decente am vrut un AGP 512MB scăzut profil numai im în imposibilitatea de a găsi ceva de genul asta Totul este PCI-E şi i dont have că la bord meu trebuie să se 4x/8x AGP im nu să jalnic pe preţul dar eu vreau ceva care efectuează bun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro vine cu o categorie de profil scăzut şi este AGP si 512MB.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| M-am uitat atât de carduri şi X1650 spune profil redus, dar uita la imaginea de pe cartela de acolo nu modul în care s-ar potrivi şi X1950 doesnt arata ca aceasta fie |
|
| |||
| |||
| în cele mai bune Pot să găsesc încă mai este de 256 MB AGP Low Profile ive şi a căutat Google despre un milion de ori |
|
| |||
| |||
| Nu te prea închis cu privire la cantitatea de RAM placa video are. Sa de a nu de memorie care efectele calitatea produsului GPU sale (modelul de card). Care sunt dimensiunile de cazul dumneavoastră, care ar putea să ne dea o idee la ce fel de dimensiune care vă uitaţi. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n%% 26safe 3Doff Acesta este un link la ceea ce este meu compact Durează doar cărţi de profil redus idk ce dimensiuni sunt dar se va potrivi doar ceva de genul unui nvidia5700le cu o categorie de profil scăzut ATI nu chiar face cărţi de profil scăzut? |
![]() |
|
| Marcaje |