![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im hľadieť až k aktualizovať má Junker grafické karty jeho nvidia 5700LE 128megabajt pci im hľadieť do niečo s 256 MB alebo lepšia a já potřebuju, aby bol AGP s nízkym profilom aj ton štatistík na karte, ale ja naozaj slušné prevýšenie urobiť rozhodnutie, Chcel som s nízkym profilom 512mb agp, ale im nepodarilo nájsť niečo takého všetko je PCI-E a já dont mať, že na mojom palube musí to byť AGP 4x/8x im nie na vyberavá na cene, ale ja chcem niečo dobrého, ktorý vykonáva |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro je dodávaný s nízkym profilom a konzola je AGP a 512mb
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pozrel som sa do oboch kariet a X1650 hovorí s nízkym profilom, ale pri pohľade na obrázok karty Nie je spôsob, ako ktorá by zapadla a X1950 doesnt vyzerá, že buď |
|
| |||
| |||
| najlepšie, čo som si nájsť ešte je 256megabajt AGP s nízkym profilom ive hľadal a google asi milión krát |
|
| |||
| |||
| Nenechajte sa príliš zavesil na množstvo pamäte RAM grafická karta má. Its nie pamäti, že vplyv na kvalitu výrobku, jeho GPU (typ karty). Aké sú rozmery vášho prípadu, že by nám nápad akú veľkosť si prezeráte. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff toto je odkaz na to, čo môj comp je trvá iba s nízkym profilom karty idk, aké sú rozmery ale to bude len hodí niečo ako nvidia5700le s nízkym profilom držiak ATI sa dokonca low profile karty? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 - Wishing Inovácie | Trinity | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22.listopadu 2009 09:03 |
| Upgrade akciovej nVidia MX420 grafická karta vo Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 14:20 |
| Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. novembra 2008 01:42 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Thread Tools | |
| |