![]() |
|
| |||
| |||
| im benim junker ekran kartı yükseltmek isteyen onun a nvidia 5700le 128 mb pci 256MB veya daha iyi bir şey için im lookin ve i AGP için düşük profil gerekir kart ama gerçekten iyi bir karar cant üzerinde stats i ton i 512MB düşük profil agp ama im böyle bir şey bulamadık istedi her PCI-e ve i dont-si olmak benim on board AGP 4x/8x gerekir fiyat seçici değil im ama iyi bir performans sergiliyor şey istiyorsun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro, düşük profil braketi ile gelir ve AGP ve 512MB.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i hem kartların baktı ve X1650 düşük profil ama kartın resmi bakarak söylüyor uyabilecek hiçbir şekilde theres ve benzeri X1950 doesnt bak ya |
|
| |||
| |||
| iyi i hareketsiz 256mb agp düşük profil olduğunu bulabilirsiniz ive ve bir milyon kere hakkında google arama |
|
| |||
| |||
| Çok RAM ekran kartı varsa miktarı kafayı Don't get. Onun değil bellek ürün kartın kendi GPU (model etkileyen kalitesi). Ne davanın boyutları, bize size ne boyut tür arıyorsanız de bir fikir verebilir vardır. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff Bu benim comp ne olduğunu bir bağlantı vardır sadece düşük profil kartları alır boyutları ne idk ancak yalnızca düşük profil braketi ile bir nvidia5700le gibi bir şey uyar ATI bile düşük profil kartları mı? |