![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чат з нетерпінням оновлення мого JUNKER відеокарти NVIDIA свою 5700LE 128 Мб PCI Lookin їм щось з пам'яттю 256 або краще і мені потрібно бути AGP низьким профілем Я тонн статистику по карті, але я дійсно нахиляє зробити гідного рішення Я хотів 512mb AGP низький профіль, але їм не вдалося знайти що-небудь подібне всі PCI-E і я не мають, що за моєю порадою Вона повинна бути AGP 4x/8x їм не вимогливий за ціною, але я хочу щось хороше, що виконує |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro поставляється з низьким профілем кронштейном і AGP і 512.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я подивився обидві карти і X1650 говорить низьким профілем але, дивлячись на картинку карти Theres що жодним чином не буде відповідати і X1950 doesn't виглядати його або |
|
| |||
| |||
| краще я можу знайти до сих пір 256MB AGP низьким профілем та Ів Пошук Google приблизно в мільйон разів |
|
| |||
| |||
| Не варто занадто повісив на обсяг оперативної пам'яті відеокарта має. Її не в пам'яті, що впливає на якість продукції своїх GPU (модель карти). Які розміри вашої справи, які могли б дати нам уявлення в якому розмірі ви розглядаєте. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff Це посилання до того, що це моє Comp Це займе всього низьким профілем карт ИДК, що розміри але воно підходить тільки щось на зразок nvidia5700le з низьким профілем кронштейна ATI робить навіть зробити картами низького профілю? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 - бажає підвищити рівень | Трійця | Графічні карти & Монітори | 5 | 22 листопада 2009 09:03 |
| Оновлення фонду NVidia MX420 відеокарт в Dell 8250 | AlanB | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 14:20 |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 22 січня 2008 20:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |