menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta Nvidia 6800 Foukané?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 02:45
Nový člen skupiny

Default Grafická karta Nvidia 6800 Foukané?

Ahoj všem,

Mám Nvidia 6800. Tak jsem začal s BSODs asi 3 týdny jedno rčení nv4_disp bylo příčinou problému a všechny další rčení NMI: Parity Chyba / Memory Parity Check. Běžel jsem memtests bez problémů našel, jsem to měl něco do činění s grafickou kartu jsem měl stejný problém asi před rokem. I skončil koupě nové karty. Takže dnes jsem se pokusil naložení do hry a na obrazovce se stal velmi zakódováno, že když jsem se pokusil restartu obrazovky byl ve velmi nízkém rozlišení a neměl by žádné další nárůst. Vzal jsem si kartu z dusted ho a dejte ji zpět palců stejný problém. Mám odinstalovány NVIDIA ovladače a usnesení, nyní je v pořádku, jsem si již vyzkoušeli přeinstalací ovladače bezvýsledně. Já opravdu nechci, aby se ke koupi nové grafické karty, jak jsem na nízké hotovosti v těchto dnech. Nějaké návrhy na to, co dělat?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
£ 130 za Graphics Card - Přemýšlíte o Nvidia GTX260 adamr100 Graphics Cards & Monitory 2 16.srpna 2009 14:22
Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. Srpna 2009 08:44
Koupě nové grafické karty - Nvidia Geforce 9400GT? Marcella Graphics Cards & Monitory 1 4. června 2009 02:13
Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M carlito24 Notebooky, Mobily a PDA 7 29. listopad 2008 16:12
Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. listopadu 2008 01:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.