kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Nvidia 6800 Grafikus kártya Blown?

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2009, 02:45
Új tag Csoport

Default Nvidia 6800 Grafikus kártya Blown?

Hey all,

Van egy Nvidia 6800. Akkor kezdtem miután BSODs körülbelül 3 hete egy mondás nv4_disp volt az oka a problémát, és minden mást mond NMI: Paritás hiba / Memory Paritás ellenőrzés. Futottam memtests nem hibák, gondoltam volna valamit csinálni a grafikus kártya volna ugyanaz probléma körülbelül egy évvel ezelőtt. Én végül felvásárlás egy új kártyát. Szóval ma megpróbáltam loading egy játék, és a képernyő nagyon torzított, amikor megpróbáltam újraindítás a képernyőn volt, a nagyon alacsony felbontású, és nem növeli tovább. Fogtam a kártyát dusted le és tedd vissza be ugyanazt a problémát. Van uninstalled Nvidia a járművezetők és a felbontás jól van most már próbáltam újratelepíteni a járművezetők mindhiába. Igazán nem akarom, hogy vegyél egy új grafikus kártyát, mint én vagyok, kevés a készpénz ezekben a napokban. Bármilyen javaslatot, hogy mit tegyünk?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
£ 130 a Graphics Card - Thinking az Nvidia GTX260 adamr100 Grafikus kártyák és monitorok 2 Augusztus 16, 2009 14:22
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Vásárlás egy új grafikus kártya - Nvidia Geforce 9400GT? Marcella Grafikus kártyák és monitorok 1 4. június 2009 02:13
Laptop Grafikus kártya: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M carlito24 Laptopok, PDA-k & Mobiles 7 29. november 2008 16:12
Nvidia Control Panel gyûlöl Nvidia kártya? CodeFreakC Grafikus kártyák és monitorok 0 25. november 2008 01:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.