mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Nvidia 6.800 Graphics Card blown?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 02:45
Naujas Narys

Default Nvidia 6.800 Graphics Card blown?

Hey all,

Turiu Nvidia 6800. Taigi aš pradėjau atsižvelgdamas BSODs apie 3 savaites viena sako nv4_disp buvo problema, ir visi kiti sakė NMI: Parity Error / Memory Parity Check priežastis. Išbėgau memtests be klaidų, I figured it turėjo kažką daryti su grafikos plokštę, kaip aš tą pačią problemą, apie metus. Aš galų gale pirkti naują kortelę. Taigi, šiandien aš bandžiau pakrauti iki žaidimo ir ekrane tapo labai plakta, kai aš bandžiau perkrauna ekraną buvo labai mažos rezoliucijos ir nepadidintų toliau. Mane paėmė kortelę Dusted jį ir padėkite jį atgal in tą pačią problemą. Aš pašalinta Nvidia tvarkykles ir rezoliucija yra gerai dabar aš jau bandė įdiegti tvarkykles jokios naudos. Aš tikrai nenoriu pirkti naują grafikos plokštę, kaip aš mažai pinigų šių dienų. Bet ką daryti pasiūlymus?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Už Graphics Card 130 svarų sterlingų - Mintys NVIDIA GTX260 adamr100 Graphics Cards & Monitoriai 2 Rugpjūtis 16, 2009 14:22
Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitoriai 9 5 rugpjūtis 2009 08:44
Ieškau nauja video korta - NVIDIA GeForce 9400GT? Marcella Graphics Cards & Monitoriai 1 4 birželis 2009 02:13
Laptop Graphics Card: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M carlito24 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 Lapkritis 29, 2008 16:12
NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? CodeFreakC Graphics Cards & Monitoriai 0 Lapkritis 25, 2008 01:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.