menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta Nvidia 6800 fúkané?

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 02:45
Nový člen skupiny

Default Grafická karta Nvidia 6800 fúkané?

Ahoj všetkým,

Mám Nvidia 6800. Tak som začal s BSODs asi 3 týždne jedno príslovie nv4_disp bolo príčinou problému a všetky ďalšie rčení NMI: Parity Chyba / Memory Parity Check. Bežal som memtests bez problémov našiel, som to mal niečo do činenia s grafickou kartu som mal rovnaký problém asi pred rokom. I skončil kúpa novej karty. Takže dnes som sa pokúsil naloženie do hry a na obrazovke sa stal veľmi zakódované, že keď som sa pokúsil reštartu obrazovky bol vo veľmi nízkom rozlíšení a nemal by žiadne ďalšie nárast. Vzal som si kartu z dusted ho a dajte ju späť palcov rovnaký problém. Mám odinstalování NVIDIA ovládače a uznesenie, teraz je v poriadku, som si už vyskúšali reinštaláciou ovládače bezvýsledne. Ja naozaj nechcem, aby sa ku kúpe novej grafickej karty, jak jsem na nízkej hotovosti v týchto dňoch. Nejaké návrhy na to, čo robiť?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
£ 130 za Graphics Card - Rozmýšľate o Nvidia GTX260 adamr100 Graphics Cards & Monitory 2 16. augusta 2009 14:22
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Kúpa novej grafickej karty - Nvidia Geforce 9400GT? Marcella Graphics Cards & Monitory 1 4. júna 2009 02:13
Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150 carlito24 Notebooky, Mobily a PDA 7 29. november 2008 16:12
Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. novembra 2008 01:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.