мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Графичка картица НВИДИА 6800 пухани?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 02:45
Нови члан групе

Default Графичка картица НВИДИА 6800 пухани?

Хеј свима,

Имам НВИДИА 6800. Тако сам почео БСОДс има око 3 недеље, један говорећи нв4_дисп је узрок проблема и све друге говорећи НМИ: Паритет Грешка / Меморы паритета. И еарлы мемтестс без грешке пронашао сам схватио да је нешто радити са графичком картицом како сам имао исти проблем око годину дана. Ја заврсило куповина нове картице. Дакле данас сам покушао учитава се игра и сцреен постала врло изокренут, када сам покушао поступак поновног покретања оперативног сушта екрану је била у врло ниске резолуције и не би било какве даље повећање. ЈА узети вањска картица дустед га искључити и ставити га назад унутра једнак проблем. Имам деинсталирана на НВИДИА дривер и резолуцију је у реду сада, већ сам покушао поново инсталирате управљачке програме ни корист. ЈА стварно донт 'оскудица за морати купити нове графичке картице као што сам ја на ниском готовину ових дана. Било који сугестија о томе шта треба учинити?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
£ 130 за Грапхицс Цард - Размишљање је НВИДИА ГТКС260 адамр100 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 16 аугуст 2009 14:22
Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 анацонда1991 Грапхицс Цардс & Мониторс 9 5 аугуст 2009 08:44
Куповина нове графичке картице - НВИДИА ГеФорце 9400ГТ? марцел Грапхицс Цардс & Мониторс 1 4. јуна 2009 02:13
Лаптоп Графика картица: Интел Кс3100 вс НВИДИА ГеФорце 7150М царлито24 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 29 новембар 2008 16:12
НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 0 25 новембар 2008 01:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц