az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Nvidia 6800 Grafik Kartı Blown?

Reply

Konu Araçları
Old 20 Haziran 2009, 02:45
Yeni Üye Grubu

Default Nvidia 6800 Grafik Kartı Blown?

Hey all,

Ben bir Nvidia 6800. Ben yaklaşık 3 hafta bir nv4_disp sorun ve tüm diğerleri NMI: Parite Hata / Hafıza Parite kontrol etme nedeni olduğunu söyleyerek önce BSODs sahip başladı. Ben hatalı bulundu memtests koştum, ben gibi bir yıl önce aynı sorunu vardı bu grafik kartı ile ilgili bir şey olduğunu düşündüm. Yeni bir kart satın kadar sona erdi. Yani bugün ve ekran bir oyun kadar yüklenmesi çok çalıştı, ben ekran rebootlayana çalıştım karışık oldu çok düşük çözünürlükte ve daha fazla artış değildir. Çünkü bu onu dusted ve inç aynı sorunu tekrar koymak kartı aldı. Ben ve çözünürlük şimdi gayet iyi, ben zaten denedim boşuna sürücüleri yeniden yükleme NVIDIA sürücülerini kaldırmadan. Gerçekten gibi nakit bu gün düşük pm yeni bir grafik kartı satın almak için istemiyoruz. Ne yapmak için öneriler?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından