менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Nvidia 6800 Відеокарта вітром?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 02:45
Нові члени групи

Default Nvidia 6800 Відеокарта вітром?

Всім привіт,

У мене Nvidia 6800. Тому я почав з BSODs близько 3 тижнів тому один говорив nv4_disp є причиною цієї проблеми і всі інші говорили NMI: Parity Error / Memory Parity Check. Я побіг memtests без яких-небудь знайдених помилок, я вирішив, що щось робити з відеокартою, як я була така ж проблема приблизно рік тому. Врешті-решт я покупці нової картки. Тому сьогодні я намагався навантаження до ігор, і на екрані стало дуже захищеним, коли я спробував перезавантаження екран був в дуже низькому дозволі і не буде збільшуватися далі. Я взяв картку з запилених його і поклав назад дюйма ж проблема. Я видалив драйвери NVIDIA і резолюція є штраф зараз, я вже пробував перевстановити драйвери безрезультатно. Я справді не хочете, щоб купити нову відеокарту, як я низько на грошові кошти в ці дні. Будь-які пропозиції про те, що робити?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
£ 130 за відеокарту - Thinking Nvidia GTX260 adamr100 Графічні карти & Монітори 2 16 серпня 2009 14:22
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Купівля нових відеокарт - NVIDIA GeForce 9400GT? Marcella Графічні карти & Монітори 1 4 червня 2009 02:13
Ноутбук Графічна карта: Intel X3100 проти NVIDIA GeForce 7150M carlito24 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 29 листопада 2008 16:12
NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? CodeFreakC Графічні карти & Монітори 0 25 листопада 2008 01:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.