![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, У мене Nvidia 6800. Тому я почав з BSODs близько 3 тижнів тому один говорив nv4_disp є причиною цієї проблеми і всі інші говорили NMI: Parity Error / Memory Parity Check. Я побіг memtests без яких-небудь знайдених помилок, я вирішив, що щось робити з відеокартою, як я була така ж проблема приблизно рік тому. Врешті-решт я покупці нової картки. Тому сьогодні я намагався навантаження до ігор, і на екрані стало дуже захищеним, коли я спробував перезавантаження екран був в дуже низькому дозволі і не буде збільшуватися далі. Я взяв картку з запилених його і поклав назад дюйма ж проблема. Я видалив драйвери NVIDIA і резолюція є штраф зараз, я вже пробував перевстановити драйвери безрезультатно. Я справді не хочете, щоб купити нову відеокарту, як я низько на грошові кошти в ці дні. Будь-які пропозиції про те, що робити? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| £ 130 за відеокарту - Thinking Nvidia GTX260 | adamr100 | Графічні карти & Монітори | 2 | 16 серпня 2009 14:22 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Купівля нових відеокарт - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Графічні карти & Монітори | 1 | 4 червня 2009 02:13 |
| Ноутбук Графічна карта: Intel X3100 проти NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 29 листопада 2008 16:12 |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |