menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia 7900 GTX SLI Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 01:02
RCI
Nový člen skupiny

Default Nvidia 7900 GTX SLI Problem

Ahoj všichni!

Zrovna jsem se vrátil z akademie a byl opravdu nenudí a začali házet některé starší počítače díly dohromady a zjistit, jestli bych mohl dostat to nahoru a běží a hrát některé WoW nebo některé CS: Zdroj.

Přišel jsem na problém, že v celé Neměl 'neexistuje. Vzal jsem si můj starý 7900 GTX z mého starého počítače a moji bratři 7900 GTX a dal je na mé desce s SLI kabel a všechno.

VUT! když jdu do mého Nvidia ovládacím panelu pod mým 3D nastavení, tam není SLI režim uvedeny .....

Moje základní deska:
"P5N32-SLI Series
NVIDIA nForce SLI x16 "

Moje matka palubě může SLI, ale nevím, proč to není Uznávajíce obě karty ...

Existuje něco v BIOSu, že nejsem vidět?
Je tam nastavení na mém PC, že jsem, že chybí magicky umožňuje SLI?

Díky,
DeGoeke
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problem s NVidia GeForce 9650M GT Ovladače? Haun Graphics Cards & Monitory 4 8.listopadu 2009 05:48
Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. listopadu 2008 01:42
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitory 3 29. prosince 2007 18:15
ATI proti Nvidia alex Graphics Cards & Monitory 1 10. srpen 2007 12:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.