μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Nvidia 7900 GTX SLI Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 01:02
RCI
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Nvidia 7900 GTX SLI Πρόβλημα

Γεια σας όλοι!

Απλά έχεις πίσω από το κολέγιο και ήταν πραγματικά βαρεθεί και να αρχίσει και να ρίξει κάποια μεγάλα τμήματα υπολογιστή μαζί για να δω αν θα μπορούσε να ιδρυθεί και να λειτουργήσει και να παίξει κάποιο ή κάποια WoW CS: Source.

Ήρθα σε ένα πρόβλημα που έπρεπε να υπάρχουν. Πήρα παλιό μου 7900 GTX από το παλιό μου υπολογιστή και μου αδέρφια 7900 GTX και τους μου μητρική πλακέτα με το SLI καλώδιο και τα πάντα.

ΑΛΛΑ! όταν πάω να μου Nvidia control panel μου 3D ρυθμίσεις, δεν υπάρχει SLI mode που .....

Η μητρική πλακέτα:
"P5N32-SLI Series
NVIDIA nForce SLI x16 "

Η μητέρα μου σκάφους μπορεί SLI, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν αναγνωρίζει τις δύο κάρτες ...

Υπάρχει κάτι στο BIOS ότι δεν έχω δει;
Υπάρχει μια ρύθμιση για τον υπολογιστή μου ότι είμαι λείπουν ότι μαγικά επιτρέπει SLI;

Ευχαριστώ,
DeGoeke
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα με Nvidia GeForce 9650M GT Drivers; Haun Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 8 Νοεμβρίου, 2009 05:48
Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; CodeFreakC Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 25 Νοε 2008 01:42
Ati vs nvidia deeajz Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 29 Δεκ. 2007 18:15
ATI κατά Nvidia alex Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 10 Αυγ 2007 12:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.