![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλοι! Απλά έχεις πίσω από το κολέγιο και ήταν πραγματικά βαρεθεί και να αρχίσει και να ρίξει κάποια μεγάλα τμήματα υπολογιστή μαζί για να δω αν θα μπορούσε να ιδρυθεί και να λειτουργήσει και να παίξει κάποιο ή κάποια WoW CS: Source. Ήρθα σε ένα πρόβλημα που έπρεπε να υπάρχουν. Πήρα παλιό μου 7900 GTX από το παλιό μου υπολογιστή και μου αδέρφια 7900 GTX και τους μου μητρική πλακέτα με το SLI καλώδιο και τα πάντα. ΑΛΛΑ! όταν πάω να μου Nvidia control panel μου 3D ρυθμίσεις, δεν υπάρχει SLI mode που ..... Η μητρική πλακέτα: "P5N32-SLI Series NVIDIA nForce SLI x16 " Η μητέρα μου σκάφους μπορεί SLI, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν αναγνωρίζει τις δύο κάρτες ... Υπάρχει κάτι στο BIOS ότι δεν έχω δει; Υπάρχει μια ρύθμιση για τον υπολογιστή μου ότι είμαι λείπουν ότι μαγικά επιτρέπει SLI; Ευχαριστώ, DeGoeke |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα με Nvidia GeForce 9650M GT Drivers; | Haun | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 8 Νοεμβρίου, 2009 05:48 |
| Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 25 Νοε 2008 01:42 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 29 Δεκ. 2007 18:15 |
| ATI κατά Nvidia | alex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Αυγ 2007 12:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |