manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nvidia 7900 GTX SLI Problem

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 01:02
RCI
Novi član grupe

Default Nvidia 7900 GTX SLI Problem

Pozdrav svima!

JA pravedan je dobio od koledža i nazad je jako dosadno i počeo se bacati neke stare računalne dijelove zajedno kako bi se vidjeti ako ja mogu dobiti Internet gore i trčanje i igrati neke WOW ili neki CS: Source.

JA je došao preko problem koji se trebao 'postoji. JA je uzeo moj stari 7900 GTX iz moje staro računalo i moje braće 7900 GTX i stavite ih na svoju matičnu ploču sa SLI kabel i sve.

ALI! kad idem u moje Nvidia control panel pod mojim 3D postavke, tu nije naveden SLI modu .....

Moja matična ploča:
"P5N32-SLI Series
NVIDIA nForce SLI x16 "

Moja majka odbora može SLI, ali ne znam zašto se ne priznajući obje kartice ...

Ima nešto u BIOS-u da sam ja ne vidim?
Ima li moje postavke na računalu da sam da nedostaje Čudesnom omogućava SLI?

Hvala,
DeGoeke
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem sa NVIDIA GeForce 9650M GT Drivers? Haun Graphics Cards & Monitors 4 8. studeni 2009 05:48
Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? CodeFreakC Graphics Cards & Monitors 0 25. studeni 2008 01:42
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitors 3 29. prosinac 2007 18:15
V ATI Nvidia alex Graphics Cards & Monitors 1 10. kolovoz 2007 12:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.