mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

NVIDIA 7900 GTX SLI Problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 01:02
RCI
Naujas Narys

Default NVIDIA 7900 GTX SLI Problema

Hello all!

Aš ką tik grįžo iš koledžo ir buvo tikrai nuobodu ir pradėjo mesti kai kurių senesnių kompiuterių dalys, kartu siekiant išsiaiškinti, ar galėčiau gauti ją įdiegti ir paleisti ir žaisti WoW ar kai CS: Source.

Aš atėjau per problema, kad shouldn "egzistuoja. Aš paėmė mano senas 7900 GTX iš mano senojo kompiuterio ir mano broliai 7900 GTX ir įdėti juos į savo pagrindinę plokštę su SLI kabelis ir viskas.

BET! kai aš einu į savo Nvidia Control Panel po mano 3D parametrai, nėra SLI režimu išvardytų .....

Mano plokštė:
"P5N32-SLI Serija
NVIDIA nForce SLI x16 "

Mano mama taryba gali SLI, bet aš nežinau, kodėl jis negali atpažinti tiek kortelių ...

Ar yra kas nors BIOS, kad aš nematau?
Ar yra ant mano kompiuterio, kuriame, kad aš esu trūksta, kad stebuklingai leidžia SLI?

Ačiū,
DeGoeke
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos su NVIDIA GeForce 9650M GT vairuotojai? Haun Graphics Cards & Monitoriai 4 Lapkritis 8, 2009 05:48
NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? CodeFreakC Graphics Cards & Monitoriai 0 Lapkritis 25, 2008 01:42
ATI vs NVIDIA deeajz Graphics Cards & Monitoriai 3 29 gruodis 2007 18:15
ATI prieš NVIDIA Alex Graphics Cards & Monitoriai 1 Rugpjūtis 10, 2007 12:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.