мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

НВИДИА 7900 ГТКС сли Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. јуни 2009, 01:02
Нови члан групе

Default НВИДИА 7900 ГТКС сли Проблем

Поздрав свима!

ЈА праведан је добио од колеџа и назад је јако досадно и почео се бацати неке старе рачунарске делове заједно како би се видети ако ја могу добити то сеттле па трчање и играти неке УОУ или неки ЦС: Соурце.

ЈА је дошао преко проблем који се требао 'постоји. ЈА је узео мој стари 7900 ГТКС из моје старо рачунар и моје браће 7900 ГТКС и ставите их на своју матичну плочу са сли кабл и све.

АЛИ! кад идем у моје НВИДИА цонтрол панел под мојим 3Д подешавања, ту није наведен сли моду .....

Моја матична плоча:
"П5Н32-сли Сериес
НВИДИА нФорце сли кс16 "

Моја мајка одбора може сли, али не знам зашто се не признајући обе картице ...

Има нешто у БИОС-у да сам ја не видим?
Има ли моје подешавања на рачунару да сам да недостаје чудесно омогућава сли?

Хвала,
ДеГоеке
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем са нВидиа ГеФорце 9650М ГТ дриверс? Хаун Грапхицс Цардс & Мониторс 4 8. новембар 2009 05:48
НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 0 25 новембар 2008 01:42
Ати вс НВИДИА дееајз Грапхицс Цардс & Мониторс 3 29 децембар 2007 18:15
В АТИ НВИДИА алекс Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10 аугуст 2007 12:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц