![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз купува HP Елит, което дойде с 9300GE (256MB). Аз преустроени ми картичка на GTS 250. А мой приятел наскоро си купи шлюз с ATI HD3200 борда graphics.We мислех, че ще видите представление увеличение с посветена карта. Аз инсталиран на картата и booted на компютър. Аз увреждания / деинсталиране на драйверите на ATI графика. Имах EVGA шофьор диск, които дойдоха с моята карта и показа, че, за да заредите някои NVidia драйвери. (Той наскоро се придвижват и doesn't имат интернет достъп). Една грешка идва нагоре като каза хардуер не се поддържа. Аз се чудех какво ли смятате, че проблемът ще бъде? |
|
| |||
| |||
| Проблемът би ummmmmmm че хардуера не е подкрепена ............. J / KАз не съм 100% сигурен, но трябва да има настройка в BIOS, че трябва да се сменя за да преминете от борда графики до карта, която да инсталирате сами. Знам, че там е за звукова карта, ако сте на борда на звук. Ако съм знаел какво модел е, че може да проверите за теб. АТРИБУТИ: Ако има възможност да го прави, а ти си деинсталиран драйвери без да се променят настройките, след това съобщение, което получавате е reffering с увреждания ATI видео борда .......... |
|
| |||
| |||
| В борда е ATI HD3200, аз съм се познае картата е родово, тъй като тя е от HP |
|
| |||
| |||
| Добре, мисля, че не осъзнаваш, че Elite е "модел" на компютъра. Когато отидете на HP все пак, виждам три различни видове от "Елит" компютри. A conveetable мини кула Един ултра тънък и малка форма фактор. Изглежда обаче, че те поставя в една и съща Intel чипсет, на q45, но тя не казвам какво дънната платка. Изтегляне CPUZ (това е програма, която ще ви кажа много неща, свързани с компютър, включително и вида на процесора и MoBo е), инсталирате и работите с нея. Когато идва на екрана, щракнете върху където пише mainboards. Пост на информация от там. Около средата надолу в страницата, ще видите, раздел нарича BIOS. Кажи ми какъв тип, версия, както и датата. |
|
| |||
| |||
| искате ли, че от моя или неговия? |
|
| |||
| |||
| Трябваше да се изясни още. Имам HP елит. Взех картата от моя компютър (на 9300GE) и го сложи в своята врата компютър. |
|
| |||
| |||
| Да, ти кажа, че LOL. И така, какво прави и модел на Gateway компютъра ли му е? Също така, сложи cpuZ на компютъра си. По дяволите да я тури върху твоята също, това е удобен инструмент, за да имате. |
|
| |||
| |||
| Haha, които вече са го там. Също с GPU-Z. Аз ще си вземе кула и утре кука го в моята къща и да получите информация за него. Той не разполага с интернет на мястото си до следващия понеделник. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NVidia Контролен панел мрази NVidia карта? | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 0 | 25 ноември 2008 01:42 |
| Физика за всички! (NVidia 177,83) | Carbon | Графика на карти & Монитори | 6 | 21 Авг 2008 18:57 |
| ATI спрямо NVIDIA | deeajz | Графика на карти & Монитори | 3 | 29 Дек 2007 18:15 |
| ATI V NVidia | Алекс | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Авг 2007 12:34 |
| NVidia или ATI | Рувим | Общи Хардуер Чат | 1 | 23rd Oct 2006 02:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |