menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia 9300GE Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 1. června 2009, 21:25
Nový člen skupiny

Default Nvidia 9300GE Problémy

Dobře, jsem koupil HP Elite, které se stalo s 9300GE (256megabajt). I modernizované moje karta s GTS 250. A můj přítel nedávno koupil portál s Ati HD3200 palubě graphics.We si myslel, že by se zobrazí zvýšení výkonnosti se specializovanou kartu. Nainstaloval jsem kartu a nastartoval až v počítači. I se zdravotním postižením / odinstalovat ovladače na ATI grafiky. Měl jsem EVGA ovladač disku, které se stalo s mojí kartou a bouchnutý je k zatížení některých Nvidia Drivers. (Ten nedávno přestěhoval a doesnt mít internet zatím). Na chybu přijde až vyslovením hardware není podporován. Říkal jsem si, co si kluci myslíte, problém by být?
Old 2. června 2009, 17:19
Dárce Skupina

Problém by to ummmmmmm na hardware není podporován ............. J / K

Nejsem 100% jistý, ale měl by být v jeho nastavení BIOSu, které jste přepínat přejít z palubní grafiky na kartě nainstalovat sami. Vím, že je pro zvukovou kartu, pokud jste na palubě zvuk. Kdybych věděl, co model měl, jsem mohl zkontrolovat, pro vás.

EDIT: Pokud existuje možnost, aby tak učinily, a vy odinstalovány jeho řidiči aniž by došlo ke změně nastavení, pak zprávy jste se reffering na postižené ATI palubě video ..........
Old 3. června 2009, 14:53
Nový člen skupiny

Na palubě je ATI HD3200, I am odhad je karta pouze obecné, protože se od HP
Old 3. června 2009, 18:16
Dárce Skupina

Ok, myslím, že jsem si uvědomit, že Elite byl "model 'na počítači. Když půjdu na HP ale vidím tři různé typy" Elite "počítačů. A conveetable mini věž, což je ultra tenký a malý form factor. Vypadá to, že když dali stejný čipset Intel na trh q45, ale neříká, co desce. Stažení CPUZ (to je program, který vám řekne, mnoho věcí, o počítači, včetně jaký typ procesoru a MoBo má), nainstalovat a spustit. Když přijde do obrazovky, klepněte na položku, kde říkají mainboards. Post info odtamtud. O půl cesty dolů na stránku, uvidíte v sekci BIOS. Řekni mi, jaký typ, verzi a datum.
Old 3. června 2009, 18:17
Nový člen skupiny

chceš, aby z dolu nebo jeho?
Old 3. června 2009, 18:19
Nový člen skupiny

Měl jsem objasněno více. Mám HP Elite. Vzal jsem si na kartu ze svého počítače (na 9300GE) a vložte ji do svého počítače bránu.
Old 3. června 2009, 18:28
Dárce Skupina

Jo, vy jste řekl, že lol. A co značka a model počítače GATEWAY Má? Také dal cpuZ na svém počítači. Heck ji na vás příliš, je to šikovný nástroj, který mají.
Old 3. června 2009, 18:29
Nový člen skupiny

Haha už ho tam. Stejné s GPU-Z. Uvidíme zítra získat jeho věže a háčku to v mém domě a dostanete info na ni. Nemá internet na svém místě až do příštího pondělí.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. listopadu 2008 01:42
Fyzika pro každého! (nVidia 177,83) Carbon Graphics Cards & Monitory 6 21. srpen 2008 18:57
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitory 3 29. prosince 2007 18:15
ATI proti Nvidia alex Graphics Cards & Monitory 1 10. srpen 2007 12:34
Nvidia nebo ATI Ruben Obecné Hardware Chat 1 23. říjen 2006 02:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.