![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře, jsem koupil HP Elite, které se stalo s 9300GE (256megabajt). I modernizované moje karta s GTS 250. A můj přítel nedávno koupil portál s Ati HD3200 palubě graphics.We si myslel, že by se zobrazí zvýšení výkonnosti se specializovanou kartu. Nainstaloval jsem kartu a nastartoval až v počítači. I se zdravotním postižením / odinstalovat ovladače na ATI grafiky. Měl jsem EVGA ovladač disku, které se stalo s mojí kartou a bouchnutý je k zatížení některých Nvidia Drivers. (Ten nedávno přestěhoval a doesnt mít internet zatím). Na chybu přijde až vyslovením hardware není podporován. Říkal jsem si, co si kluci myslíte, problém by být? |
|
| |||
| |||
| Problém by to ummmmmmm na hardware není podporován ............. J / KNejsem 100% jistý, ale měl by být v jeho nastavení BIOSu, které jste přepínat přejít z palubní grafiky na kartě nainstalovat sami. Vím, že je pro zvukovou kartu, pokud jste na palubě zvuk. Kdybych věděl, co model měl, jsem mohl zkontrolovat, pro vás. EDIT: Pokud existuje možnost, aby tak učinily, a vy odinstalovány jeho řidiči aniž by došlo ke změně nastavení, pak zprávy jste se reffering na postižené ATI palubě video .......... |
|
| |||
| |||
| Na palubě je ATI HD3200, I am odhad je karta pouze obecné, protože se od HP |
|
| |||
| |||
| Ok, myslím, že jsem si uvědomit, že Elite byl "model 'na počítači. Když půjdu na HP ale vidím tři různé typy" Elite "počítačů. A conveetable mini věž, což je ultra tenký a malý form factor. Vypadá to, že když dali stejný čipset Intel na trh q45, ale neříká, co desce. Stažení CPUZ (to je program, který vám řekne, mnoho věcí, o počítači, včetně jaký typ procesoru a MoBo má), nainstalovat a spustit. Když přijde do obrazovky, klepněte na položku, kde říkají mainboards. Post info odtamtud. O půl cesty dolů na stránku, uvidíte v sekci BIOS. Řekni mi, jaký typ, verzi a datum. |
|
| |||
| |||
| chceš, aby z dolu nebo jeho? |
|
| |||
| |||
| Měl jsem objasněno více. Mám HP Elite. Vzal jsem si na kartu ze svého počítače (na 9300GE) a vložte ji do svého počítače bránu. |
|
| |||
| |||
| Jo, vy jste řekl, že lol. A co značka a model počítače GATEWAY Má? Také dal cpuZ na svém počítači. Heck ji na vás příliš, je to šikovný nástroj, který mají. |
|
| |||
| |||
| Haha už ho tam. Stejné s GPU-Z. Uvidíme zítra získat jeho věže a háčku to v mém domě a dostanete info na ni. Nemá internet na svém místě až do příštího pondělí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. listopadu 2008 01:42 |
| Fyzika pro každého! (nVidia 177,83) | Carbon | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21. srpen 2008 18:57 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29. prosince 2007 18:15 |
| ATI proti Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. srpen 2007 12:34 |
| Nvidia nebo ATI | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 02:10 |
| Thread Nástroje | |
| |