![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έχω αγοράσει ένα HP Elite που ήρθαν με 9300GE (256MB). Θα αναβαθμιστεί μου κάρτα με GTS 250. Ένας φίλος μου πρόσφατα αγόρασε μια πύλη με Ati HD3200 εποχουμένως graphics.We Νόμιζα ότι θα δείτε μια αύξηση της απόδοσης με μια ειδική κάρτα. Εγκατέστησα την κάρτα και να εκκινήσετε τον υπολογιστή. I αναπήρων / απεγκατάσταση του οδηγούς για την γραφικών ATI. Είχα μια ΕΒΓΑ οδηγού δίσκου που ήρθε με την κάρτα μου και popped στο να φορτώσει κάποια Nvidia Drivers. (Που πρόσφατα μετακόμισε και internet doesn't έχουν ακόμη). Ένα λάθος έρχεται λέει το hardware δεν υποστηρίζεται. Αναρωτιόμουν τι εσείς πιστεύετε ότι θα είναι το πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημα θα ummmmmmm ότι το υλικό δεν υποστηρίζεται ............. J / KΔεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια ρύθμιση του BIOS που έχετε να επιλέξετε από τον φερόμενο επί του οχήματος για να μεταβείτε σε μια κάρτα γραφικών που έχετε εγκαταστήσει εσείς. Γνωρίζω ότι είναι για μια κάρτα ήχου αν έχετε εποχουμένως ήχο. Αν ήξερα τι μοντέλο που είχε, θα μπορούσε να ελέγξει για σένα. EDIT: Αν υπάρχει μια επιλογή για να το πράξει, και απεγκαταστήσατε ο οδηγός δεν αλλάζει τις ρυθμίσεις, τότε το μήνυμα που να είναι σε άτομα με ειδικές ανάγκες reffering ATI εποχουμένως βίντεο .......... |
|
| |||
| |||
| Η επί του σκάφους είναι ATI HD3200, είμαι μαντέψουν την κάρτα είναι μόνο γενική αφού είναι από την HP |
|
| |||
| |||
| Ok, μάλλον δεν συνειδητοποιούν ότι Elite ήταν το "μοντέλο" του υπολογιστή. Όταν πηγαίνω στην HP όμως, βλέπω τρεις διαφορετικούς τύπους των "ελίτ" των υπολογιστών. Conveetable Ένα μίνι πύργος, ένα Ultra Slim, και ένα μικρό αποτελούν παράγοντα. Φαίνεται όμως ότι θα θέσει το ίδιο το chipset Intel, η q45, αλλά δεν λέει τι μητρική πλακέτα. Μεταφόρτωση CPUZ (είναι ένα πρόγραμμα που θα σας πω πολλά πράγματα για τον υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένου του τύπου της CPU και MoBo που έχει), η εγκατάσταση και η λειτουργία του. Όταν στην οθόνη εμφανίζεται, κάντε κλικ όπου πω mainboards. Μετά τις πληροφορίες από εκεί. Σχετικά με τον μέσο όρο προς τα κάτω στη σελίδα, θα δείτε μια ενότητα που ονομάζεται BIOS. Πες μου τι τύπο, έκδοση και ημερομηνία. |
|
| |||
| |||
| θες που από το δικό μου ή το δικό του; |
|
| |||
| |||
| Έπρεπε να διευκρινιστεί περισσότερο. Έχω την HP Elite. Πήρα την κάρτα από τον υπολογιστή μου (το 9300GE) και τοποθετήστε την σε πύλη του υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Ναι, τελικά είπατε ότι lol. Λοιπόν, τι κάνουν και το μοντέλο του υπολογιστή GATEWAY Έχει; Επίσης, έθεσε το cpuZ για τον υπολογιστή του. Heck το έθεσε πολύ για τα δικά σας, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για να έχουν. |
|
| |||
| |||
| Haha I διαθέτουν ήδη εκεί. Ίδια με GPU-Z. Θα πάρω τον πύργο αύριο μέχρι και γάντζο στο σπίτι μου και να λάβετε τις πληροφορίες σχετικά με αυτό. Δεν έχει internet στον τόπο μέχρι την επόμενη Δευτέρα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 25 Νοε 2008 01:42 |
| Φυσική για όλους! (nVidia 177,83) | Carbon | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 21 Αυγ 2008 18:57 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 29 Δεκ. 2007 18:15 |
| ATI κατά Nvidia | alex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Αυγ 2007 12:34 |
| Nvidia ή ATI | Ρούμπεν | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 02:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |