manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nvidia 9300GE Problemi

Reply

Thread Tools
Old 1. lipnja 2009, 21:25
Novi član grupe

Eto, ja kupio jedan HP Elite koji je došao s 9300GE (256MB). Sam unaprijeđen u moju karticu GTS 250. A moj prijatelj je nedavno kupio pristupnika s ati HD3200 onboard graphics.We mislio je da će vidjeti povećanje performansi s pridijeljeni kartice. Ja instalirali kartice i booted na računalo. Ja onemogućio / deinstaliran vozača na ATI grafika. Imala sam EVGA driver disk koji ste dobili sa svojom karticom i popped u to učitavanje neki Nvidia driveri. (On je nedavno preselio se imati internet i još). Dogodila se greška dogoditi se kazivanje hardvera nije podržano. Sam bio zadivljen što vi mislite da bi bio problem?
Old 2. lipnja 2009, 17:19
Donatorska Grupa

Problem koji bi ummmmmmm hardvera nije podržano ............. J / K

Nisam 100% siguran, ali bi trebali biti u svom BIOS postavku da morate da se prebaci s pritega onboard grafička kartica na koje se instaliraju sami. Znam se za zvučnu karticu ako imate onboard zvuk. Ako sam znao da ono što je imao model, ja bi mogao provjeriti za vas.

EDIT: Ukoliko postoji opcija da to urade, a vi deinstaliran njegova vozača bez mijenjanja postavki, onda je poruka koju su uzimajući je za invalide reffering ATI onboard video ..........
Old 3. lipnja 2009, 14:53
Novi član grupe

The onboard ATI HD3200 je, ja sam guessing kartica je samo generička, jer je iz HP
Old 3. lipnja 2009, 18:16
Donatorska Grupa

Ok, JA pogodak JA je ne shvatiti da je Elite "model" za računalo. Našto JA otiđite na HP ipak, ja vidim tri različite vrste "Elite" računala. Conveetable A mini toranj je ultra tanko i malom Form Factor. Izgleda da su ipak stavili isti chipset Intel unutar q45, ali ne kažem šta matičnoj ploči. Preuzimanje CPUZ (to je program koji će vam reći mnogo o računalu, uključujući vrstu i CPU MoBo ima), instalirajte i pokrenite ga. Kada se na zaslonu dolazi gore, kliknite tamo gdje je reći mainboards. Post info od tamo. O središnji niz stranicu, vidjet ćete odjeljak zove BIOS. Reci mi šta tip, verzija, i datum.
Old 3. lipnja 2009, 18:17
Novi član grupe

Želite li da od moje ili njegove?
Old 3. lipnja 2009, 18:19
Novi član grupe

Ja bi trebali imati više pojasniti. Imam HP Elite. JA je uzeo karticu iz računala (u 9300GE) i stavite ga u njegov gateway računalo.
Old 3. lipnja 2009, 18:28
Donatorska Grupa

Da, ti si reći da lol. Pa, što čini i model Gateway računalo se on ima? Također, stavite cpuZ na njegovo računalo. Pakao stavite ga na vaš previše, to je zgodan alat za imati.
Old 3. lipnja 2009, 18:29
Novi član grupe

Haha već imam ga ima. Isti sa GPU-Z. Ja ću sutra doći njegov toranj i to kuka gore u moju kuću i dobiti informacije o tome. On nema interneta na njegovo mjesto do sljedećeg ponedjeljka.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.