![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, vettem egy HP Elite jutott a 9300GE (256MB). Azt én frissített kártyát a GTS 250. Egy barátom nemrég vásárolt egy átjáró az ATI HD3200 fedélzeti graphics.We gondolta volna látni a teljesítmény növelése a célzott kártyát. Telepítettem a kártya és indítottunk a számítógépen. Én fogyatékos uninstalled gépjárművezetők a ATI grafikus. Volt egy EVGA lemezére, hogy eljött az én-kártya és beugrott, hogy a terhelés néhány Nvidia Driverek. (Aki nemrég költözött és doesnt internet még). Egy hiba merül fel azt a hardver nem támogatja. Csodálkoztam, hogy mit gondol a fiúk lenne a probléma? |
|
| |||
| |||
| A probléma az lenne, hogy ummmmmmm a hardver nem támogatja ............. J / KNem vagyok 100% biztos, de ki kell dolgozni egy olyan beállítás a BIOS-t, hogy meg kell váltani, hogy áttérnek a fedélzeten, hogy a grafikus kártya, hogy telepítse magát. Tudom, hogy van a hangkártyán, ha van a fedélzeten hangot. Ha tudnám, milyen modell volt, azt is ellenőrizni az Ön számára. EDIT: Ha nincs lehetőség erre, és eltávolítja a járművezetők nem változott a beállításokat, akkor az üzenetet, egyre Származási van a fogyatékkal élő ATI fedélzeti videó .......... |
|
| |||
| |||
| A fedélzeten van ATI HD3200, én kitalálni a kártya csak a generikus, hiszen a HP |
|
| |||
| |||
| Ok, azt hiszem, én nem gondoltam, hogy annak Elite volt a "modell" a számítógép. Mikor megy a HP bár úgy látom, három különböző "Elite" számítógépek. Conveetable egy mini torony, ultra vékony, és egy kis Form Factor. Úgy tűnik azonban, hogy ezek, hogy az azonos Intel chipset, az q45, de azt nem mondja, mi az alaplap. Letöltés CPUZ (ez egy olyan program, ami megmondja, sok dolgot a számítógép, beleértve, hogy milyen típusú processzor és MoBo van), telepíteni és futtatni azt. Amikor a képernyő jön be, ha azt mondom kattintson mainboards. Post info onnan. Körülbelül félúton le a lapot, majd egy ún BIOS. Mondd meg nekem, milyen típus, változat, és a dátumot. |
|
| |||
| |||
| Kívánja, hogy az enyém vagy? |
|
| |||
| |||
| Meg kellett volna tisztázni tovább. I have a HP Elite. Fogtam a kártyát a My Computer (a 9300GE), és ez az ő átjáró számítógépet. |
|
| |||
| |||
| Igen, azt mondtam, hogy lol. Szóval, mit tegyen, és modell GATEWAY számítógép Van? Továbbá, hogy a cpuZ a saját számítógépén. Heck tedd a tied is, ez egy praktikus eszköz van. |
|
| |||
| |||
| Haha én már azt ott. Ugyanaz a GPU-Z. Majd holnap a torony és a horog meg a házamban, és hogy az info róla. Ő nem rendelkezik internet nála, amíg a következő hétfőn. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nvidia Control Panel gyûlöl Nvidia kártya? | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 25. november 2008 01:42 |
| Fizika mindenkinek! (nVidia 177,83) | Carbon | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 21. augusztus 2008 18:57 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 29. december 2007 18:15 |
| ATI kontra Nvidia | alex | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. augusztus 2007 12:34 |
| Nvidia és az ATI | Reuben | Általános fémáru Chat | 1 | 23. október 2006 02:10 |
| Téma eszközök | |
| |