![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš nusipirkau HP Elite kad atėjo su 9300GE (256MB). Aš atnaujinau savo kortelę GTS 250. Mano draugas neseniai nupirko ATI HD3200 Borto graphics.We vartai manė, kad jis būtų pamatyti rezultatus didėja speciali kortelė. Įdiegiau kortelės ir įkrautas iki kompiuterio. Aš neįgaliesiems / pašalinta tvarkyklės ATI vaizdo. Turėjau EVGA vairuotojas disko kuris buvo su mano kortele ir popped jį pakrauti kai nVidia. (Jis neseniai persikėlė ir doesnt Internet dar). Klaida pasirodo sakydamas aparatūros nepalaikomas. Man buvo įdomu, kas jus vaikinai manote, kad problema gali būti? |
|
| |||
| |||
| Problema, kad ummmmmmm aparatūros nepalaikomas ............. J / KNesu 100% tikras, bet turėtų būti jo BIOS nustatymus, kad jūs turite perjungti pereiti nuo borto grafikos kortelė įdiegti sau. Žinau, kad yra už garso korta, jei turite onboard garsas. Jei aš žinojau, ką jis turėjo pavyzdį, galėčiau patikrinti, ar jus. EDIT: Jei yra galimybė tai padaryti, ir Jūs ištrinate savo vairuotojų, nekeičiant parametrų, tada pranešimą Jūs gaunate tai reffering su negalia ATI onboard video .......... |
|
| |||
| |||
| Laive yra ATI HD3200, aš spėjame kortelė yra tik bendro pobūdžio, nes ji yra iš HP |
|
| |||
| |||
| Ok, I guess I didn't suprantame, kad elitas "modelis" iš kompiuterio. Kai aš einu į HP, nors matau, trijų rūšių "Elite" kompiuteriams. Conveetable mini tower, labai plonas ir mažas Form Factor. Atrodo, kad nors jie įdėti pačiu Intel Chipset in, Q45, tačiau ji negali pasakyti, kas pagrindinėje plokštėje. Atsisiųsti CPUZ (tai yra programa, kuri jums pasakys daug dalykų, apie kompiuterį, kokio tipo CPU ir MOBO ji), įdiegti ir paleisti jį. Kai ekrane pasirodo, spustelėkite, kur jis sako Portatiles. Pranešimas iš ten informacijos. Apie pusiaukelėje žemyn, pamatysite skirsnyje vadinama BIOS. Pasakykite man, kokia versija ir data. |
|
| |||
| |||
| Ar norite, kad nuo mano ar jo? |
|
| |||
| |||
| Man reikia patikslinti daugiau. Turiu HP Elite. Aš paėmiau kortelę iš savo kompiuterio (9300GE) ir įdėti jį į savo vartus kompiuterio. |
|
| |||
| |||
| Taip, jūs sako, kad Lol. Taigi ką daryti ir modelis GATEWAY kompiuterį ar jis yra? Be to, pateikti cpuZ savo kompiuteryje. Heck padėkite jį ant jūsų irgi, tai patogus įrankis turėti. |
|
| |||
| |||
| Haha aš jau jį ten. Tas pats su GPU-Z. I'll get jo bokštas rytoj ir jį prijungti prie mano namas ir gauti informacijos apie jį. Jis neturi interneto jo vietą iki kito pirmadienio. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Lapkritis 25, 2008 01:42 |
| Physics for everybody! (nVidia 177,83) | Carbon | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Rugpjūtis 21, 2008 18:57 |
| ATI vs NVIDIA | deeajz | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 29 gruodis 2007 18:15 |
| ATI prieš NVIDIA | Alex | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Rugpjūtis 10, 2007 12:34 |
| NVIDIA ar ATI | Reuben | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2006 02:10 |
| Temos įrankiai | |
| |