![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, nopirku HP Elite, kas nāca ar 9300GE (256MB). Es modernizētas manu karti GTS 250. Mans draugs nesen nopirka vārti ar Ati HD3200 borta graphics.We domāja, ka viņš varētu redzēt veiktspējas palielināšanu ar īpašu karti. Es instal kartes un booted up datoru. Es invalīdus atinstalējāt vadītāju ATI grafikas. Man bija EVGA draivera disks, ko saņēmāt kopā ar savu karti un popped to ielādēt dažus Nvidia draiveri. (Viņš nesen pārcēlušies un doesn't ir internets pagaidām). Kļūda nāk līdz sakot aparatūra netiek atbalstīta. Man bija jautājums, ko tu puiši domājat problēma varētu būt? |
|
| |||
| |||
| Problēma, ka ummmmmmm aparatūra netiek atbalstīta ............. J / KEs neesmu 100% pārliecināts, bet vajadzētu būt kurā viņa BIOS, kas jums ir, lai pārslēgtos pāriet no kuģa grafikas karte, instalējat pats. Es zinu, ka ir skaņas karti, ja jums ir kuģa skaņu. Ja es zināju, ko modeli viņš bija, es varētu pārbaudīt jums. EDIT: Ja ir iespēja to darīt, un jūs atinstalēt viņa vadītājiem nemainot iestatījumus, tad ziņu, jūs saņemat ir reffering uz invalīdiem ATI borta video .......... |
|
| |||
| |||
| Borta ir ATI HD3200, es esmu guessing karte ir tikai sugas, jo tas ir no HP |
|
| |||
| |||
| Ok, I guess I didn't saprast, ka Elite WS "modeli" ar datoru. Kad es eju uz HP, lai gan, es redzu trīs dažādu veidu "Elite" datoriem. Conveetable mini tornis, ultra slim, un neliela form factor. Izskatās gan, ka tās nodot pats Intel Chipset in, Q45, bet nav teikts, kas mātesplatē. Download CPUZ (tā ir programma, kas jums pastāstīs dažādus iestatījumus, dators arī, kāda veida CPU un MOBO ir) instalēt un palaist to. Kad ekrāna pārādās, noklikšķiniet vietā, kur ir teikts Pamatplates. Post info no turienes. Apmēram pa vidu noteikti lapā jūs redzēsiet sadaļu sauc par BIOS. Saki man, kāda tipa, versiju, un datumu. |
|
| |||
| |||
| Vai vēlaties, lai no raktuvēm vai viņa? |
|
| |||
| |||
| Es būtu jānoskaidro vairāk. Man ir HP Elite. Paņēmu karti no sava datora (9300GE) un ievietojiet to savā vārtejas datorā. |
|
| |||
| |||
| Jā, jūs teikt, ka lol. So what marka un modelis GATEWAY datora viņš ir? Arī nodot cpuZ uz sava datora. Heka uzlieciet to uz jūsu Arī tas ir ērts līdzeklis, lai ir. |
|
| |||
| |||
| Haha es jau to tur. Pats ar GPU-Z. Es nopirkšu viņa tornis rīt un aizšmaukt līdz manu māju un iegūt info par to. Viņam nav interneta pie viņa vietā līdz nākamā pirmdiena. |