rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Problemy NVIDIA 9300GE

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 czerwiec 2009, 21:25
Nowe państwa grupy

Default Problemy NVIDIA 9300GE

Ok, kupiłem HP Elite, że przyszedł z 9300GE (256mb). I zmodernizowane do mojej karty GTS 250. A mój przyjaciel kupił niedawno bramy z Ati HD3200 na pokładzie graphics.We myśli chciał zobaczyć wzrostu wydajności w specjalnej karty. Po zainstalowaniu karty i uruchomić na komputerze. I niepełnosprawnych / odinstalować sterowniki do grafiki ATI. Miałem EVGA sterownik dysku wraz z moją kartą i popped go załadować niektóre sterowniki NVIDIA. (Niedawno przeniósł i doesnt have internet jeszcze). Błąd pojawia się mówiąc: sprzęt nie jest obsługiwany. I zastanawiałem się, co faceci zdaniem byłoby problemu?
Old 2 czerwca 2009, 17:19
Grupa dawcy

Problem byłby ummmmmmm że sprzęt nie jest obsługiwany ............. J / K

Nie jestem w 100% pewny, ale nie powinno być ustawienie w BIOS-ie, że jego musisz przełączać się do przejścia z grafiką na pokładzie do karty zainstalować samodzielnie. Wiem, nie jest dla karty dźwiękowej, jeśli na pokładzie dźwięku. Gdybym wiedział, co model miał, mógłbym sprawdzić dla Ciebie.

EDIT: Jeśli istnieje możliwość to zrobić, a jego odinstalowaniu sterowników bez konieczności zmiany ustawień, a następnie wiadomość otrzymujesz jest reffering dla osób niepełnosprawnych ATI na pokładzie wideo ..........
Old 3 czerwca 2009, 14:53
Nowe państwa grupy

Zintegrowany jest ATI HD3200, jestem guessing karta jest po prostu generycznych, gdyż jest z HP
Old 3 czerwca 2009, 18:16
Grupa dawcy

Ok, I guess I nie zdają sobie sprawy, że była Elite "model" w komputerze. Kiedy idę do HP choć widzę trzy różne typy "Elite" komputerów. Conveetable A mini wieża, ultra-slim, a małe wymiarów. Wygląda jednak, że wprowadzone tym samym chipsecie Intel w procesie q45, ale nie powiem co płyta. Pobierz CPUZ (jest to program, który poinformuje nas o wiele rzeczy na komputerze, w tym, jaki rodzaj procesora i Mobo ma), zainstalować i uruchomić go. Gdy na ekranie pojawia się, kliknij gdzie powiedzieć głównych. Opublikuj info stamtąd. O połowie drogi w dół strony, zobaczysz sekcji BIOS. Powiedz mi, jakiego rodzaju, wersji i daty.
Old 3 czerwca 2009, 18:17
Nowe państwa grupy

Czy chcesz, aby z kopalni lub jego?
Old 3 czerwca 2009, 18:19
Nowe państwa grupy

Ja powinienem wyjaśnić więcej. Mam HP Elite. Wzięłam kartę z mojego komputera (na 9300GE) i umieścić go w jego bramy komputera.
Old 3 czerwca 2009, 18:28
Grupa dawcy

Tak, można powiedzieć, że nie lol. Więc co marka i model komputera GATEWAY nie ma on? Również umieszczenie cpuZ na swoim komputerze. Heck umieścić go za Ciebie, jest to poręczne narzędzie do.
Old 3 czerwca 2009, 18:29
Nowe państwa grupy

Haha I już go tam. To samo z GPU-Z. I'll get jego wieży jutro i należy go podłączyć w moim domu i uzyskać informacje na jej temat. On nie ma internetu w swoim miejscu aż do następnego poniedziałku.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.