![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, kupiłem HP Elite, że przyszedł z 9300GE (256mb). I zmodernizowane do mojej karty GTS 250. A mój przyjaciel kupił niedawno bramy z Ati HD3200 na pokładzie graphics.We myśli chciał zobaczyć wzrostu wydajności w specjalnej karty. Po zainstalowaniu karty i uruchomić na komputerze. I niepełnosprawnych / odinstalować sterowniki do grafiki ATI. Miałem EVGA sterownik dysku wraz z moją kartą i popped go załadować niektóre sterowniki NVIDIA. (Niedawno przeniósł i doesnt have internet jeszcze). Błąd pojawia się mówiąc: sprzęt nie jest obsługiwany. I zastanawiałem się, co faceci zdaniem byłoby problemu? |
|
| |||
| |||
| Problem byłby ummmmmmm że sprzęt nie jest obsługiwany ............. J / KNie jestem w 100% pewny, ale nie powinno być ustawienie w BIOS-ie, że jego musisz przełączać się do przejścia z grafiką na pokładzie do karty zainstalować samodzielnie. Wiem, nie jest dla karty dźwiękowej, jeśli na pokładzie dźwięku. Gdybym wiedział, co model miał, mógłbym sprawdzić dla Ciebie. EDIT: Jeśli istnieje możliwość to zrobić, a jego odinstalowaniu sterowników bez konieczności zmiany ustawień, a następnie wiadomość otrzymujesz jest reffering dla osób niepełnosprawnych ATI na pokładzie wideo .......... |
|
| |||
| |||
| Zintegrowany jest ATI HD3200, jestem guessing karta jest po prostu generycznych, gdyż jest z HP |
|
| |||
| |||
| Ok, I guess I nie zdają sobie sprawy, że była Elite "model" w komputerze. Kiedy idę do HP choć widzę trzy różne typy "Elite" komputerów. Conveetable A mini wieża, ultra-slim, a małe wymiarów. Wygląda jednak, że wprowadzone tym samym chipsecie Intel w procesie q45, ale nie powiem co płyta. Pobierz CPUZ (jest to program, który poinformuje nas o wiele rzeczy na komputerze, w tym, jaki rodzaj procesora i Mobo ma), zainstalować i uruchomić go. Gdy na ekranie pojawia się, kliknij gdzie powiedzieć głównych. Opublikuj info stamtąd. O połowie drogi w dół strony, zobaczysz sekcji BIOS. Powiedz mi, jakiego rodzaju, wersji i daty. |
|
| |||
| |||
| Czy chcesz, aby z kopalni lub jego? |
|
| |||
| |||
| Ja powinienem wyjaśnić więcej. Mam HP Elite. Wzięłam kartę z mojego komputera (na 9300GE) i umieścić go w jego bramy komputera. |
|
| |||
| |||
| Tak, można powiedzieć, że nie lol. Więc co marka i model komputera GATEWAY nie ma on? Również umieszczenie cpuZ na swoim komputerze. Heck umieścić go za Ciebie, jest to poręczne narzędzie do. |
|
| |||
| |||
| Haha I już go tam. To samo z GPU-Z. I'll get jego wieży jutro i należy go podłączyć w moim domu i uzyskać informacje na jej temat. On nie ma internetu w swoim miejscu aż do następnego poniedziałku. |