mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Nvidia 9300GE Probleme

Reply

Thread Tools
Old 1 iunie 2009, 21:25
Noile state Group

Default Nvidia 9300GE Probleme

Ok, am cumparat un HP Elite, care a venit cu o 9300GE (256MB). Am actualizat mea carte de la un GTS 250. Un prieten de-al meu a cumparat recent un gateway cu Ati HD3200 la bord graphics.We crezut că l-ar vedea o creştere de performanţă, cu o carte dedicată. Am instalat de carte şi de încărcat până la PC-ul. Am dezactivat / dezinstalat driver-ele de pe grafice ATI. Am avut o EVGA disc şofer care a venit cu cartea mea de vizită şi popped-l pentru a încărca în unele Nvidia Drivers. (A mutat recent şi doesnt au încă de internet). O eroare vine spune hardware-ul nu este acceptat. Ma intrebam ce voi credeţi că ar fi problema?
Old 2 iunie 2009, 17:19
Grupul de donator

Problema ar fi că ummmmmmm hardware-ul nu este acceptat ............. J / k

Nu sunt 100% sigur, dar ar trebui să existe o setare in BIOS-ul pe care îl au pentru a comuta la bord pentru a trece de la grafică la o carte pe care le instalaţi pe tine. Ştiu că nu există o placă de sunet, dacă au la bord un sunet. Dacă am ştiut ce model a avut, am putea verifica pentru tine.

EDIT: Dacă nu există o opţiune de a face acest lucru, şi tu, dezinstalate driverele lui, fără a schimba setările, atunci mesajul pe care îl primesc este reffering pentru persoane cu handicap aflate la bord, video ATI ..........
Old 3 iunie 2009, 14:53
Noile state Group

De la bord este ATI HD3200, sunt ghicitul în carte este doar generic, deoarece este una de la HP
Old 3 iunie 2009, 18:16
Grupul de donator

Ok, cred ca nu am dat seama că Elite a fost "model" de la computer. Când m-am merge la HP deşi, văd trei tipuri diferite de "elita" de calculatoare. Conveetable Un mini-turn, un ultra subţire, şi un mic factor de forma. Se pare totuşi că au pus în acelaşi chipset-ul Intel, a q45, dar nu spune ce placa de bază. Descărcaţi CPUZ (acesta este un program care vă va spune multe lucruri despre un computer, inclusiv ce tip de procesor şi MoBo le-a), instalaţi şi rulaţi-l. Când ecran apare, faceţi clic pe unde-l spun mainboards. Post de informaţii de acolo. Despre jumătate de drum în josul paginii, veţi vedea o secţiune numită BIOS. Spune-mi ce tip, versiunea, şi data.
Old 3 iunie 2009, 18:17
Noile state Group

vrei ca de la a mea sau a lui?
Old 3 iunie 2009, 18:19
Noile state Group

Ar fi trebuit să clarifice mai mult. Am HP Elite. Mi-am luat cardul de la calculatorul meu (de 9300GE) şi puneţi-o în poarta lui computer.
Old 3 iunie 2009, 18:28
Grupul de donator

Da, te-ai spune că lol. Deci, ce face şi model de GATEWAY computer are? De asemenea, pune în cpuZ pe computer. La naiba pune-l pe a ta de asemenea, este un instrument pentru a avea la îndemână.
Old 3 iunie 2009, 18:29
Noile state Group

Haha am deja o pe acolo. La fel cu GPU-Z. Voi lua lui turn de mâine şi cârlig-o la mine acasă şi să obţină informaţii cu privire la aceasta. El nu are internet, la locul său, până la următoarea luni.
Reply

Register

Marcaje