menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia 9300GE Problémy

Reply

Thread Tools
Old 1. júna 2009, 21:25
Nový člen skupiny

Default Nvidia 9300GE Problémy

Dobre, som kúpil HP Elite, ktoré sa stalo s 9300GE (256megabajt). I rekonštruované moja karta s GTS 250. A môj priateľ nedávno kúpil portál s Ati HD3200 palube graphics.We si myslel, že by sa zobrazí zvýšenie výkonnosti so špecializovanou kartu. Nainstaloval som kartu a štartoval až v počítači. I so zdravotným postihnutím / odinštalovať ovládače na ATI grafiky. Mal som EVGA ovládač disku, ktoré sa stalo s mojou kartou a bouchnutý je k zaťaženiu niektorých Nvidia Drivers. (Ten nedávno presťahoval a doesnt mať internet zatiaľ). Na chybu príde až vyslovením hardware nie je podporovaný. Hovoril som si, co si kluci myslíte, problém by byť?
Old 2. júna 2009, 17:19
Darcu Skupina

Problém by to ummmmmmm na hardvér nie je podporovaný ............. J / K

Nejsem 100% istý, ale mal by byť v jeho nastavení BIOSu, ktoré ste prepínať prejsť z palubnej grafiky na karte nainštalovať sami. Viem, že je pre zvukovú kartu, ak ste na palube zvuk. Keby som vedel, čo model mal, som mohol skontrolovať, pre vás.

EDIT: Ak existuje možnosť, aby tak urobili, a vy odinstalování jeho vodičovi bez toho, aby došlo k zmene nastavenia, potom správy ste sa reffering na postihnuté ATI palube video ..........
Old 3. júna 2009, 14:53
Nový člen skupiny

Na palube je ATI HD3200, I am odhad je karta iba všeobecné, pretože sa od HP
Old 3. júna 2009, 18:16
Darcu Skupina

Ok, myslím, že som si uvedomiť, že Elite bol "model 'na počítači. Keď pôjdem na HP ale vidím tri rôzne typy" Elite "počítačov. A conveetable mini veža, čo je ultra tenký a malý form factor. Vyzerá to, že keď dali rovnaký čipset Intel na trh q45, ale nehovorí, čo doske. Stiahnutie CPUz (to je program, ktorý vám povie, veľa vecí, o počítači, vrátane aký typ procesora a Mobo má), nainštalovať a spustiť. Keď príde do obrazovky, kliknite na položku, kde hovoria mainboards. Post info odtamtud. O pol cesty nadol na stránku, uvidíte v sekcii BIOS. Povedz mi, aký typ, verziu a dátum.
Old 3. júna 2009, 18:17
Nový člen skupiny

chceš, aby z bane alebo jeho?
Old 3. júna 2009, 18:19
Nový člen skupiny

Mal som ujasnilo viac. Mám HP Elite. Vzal som si na kartu zo svojho počítača (na 9300GE) a vložte ju do svojho počítača bránu.
Old 3. júna 2009, 18:28
Darcu Skupina

Jo, vy ste povedal, že lol. A čo značka a model počítača GATEWAY Má? Tiež dal CPUz na svojom počítači. Heck ju na vás príliš, je to šikovný nástroj, ktorý majú.
Old 3. júna 2009, 18:29
Nový člen skupiny

Haha už ho tam. Rovnaké s GPU-Z. Uvidíme zajtra získať jeho veže a háčika to v mojom dome a dostanete info na ňu. Nemá internet na svojom mieste až do budúceho pondelka.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. novembra 2008 01:42
Fyzika pre každého! (nVidia 177.83) Carbon Graphics Cards & Monitory 6 21. august 2008 18:57
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitory 3 29. decembra 2007 18:15
ATI proti Nvidia alex Graphics Cards & Monitory 1 10. august 2007 12:34
Nvidia alebo ATI Ruben Všeobecné Hardware Chat 1 23. október 2006 02:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.