![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre, som kúpil HP Elite, ktoré sa stalo s 9300GE (256megabajt). I rekonštruované moja karta s GTS 250. A môj priateľ nedávno kúpil portál s Ati HD3200 palube graphics.We si myslel, že by sa zobrazí zvýšenie výkonnosti so špecializovanou kartu. Nainstaloval som kartu a štartoval až v počítači. I so zdravotným postihnutím / odinštalovať ovládače na ATI grafiky. Mal som EVGA ovládač disku, ktoré sa stalo s mojou kartou a bouchnutý je k zaťaženiu niektorých Nvidia Drivers. (Ten nedávno presťahoval a doesnt mať internet zatiaľ). Na chybu príde až vyslovením hardware nie je podporovaný. Hovoril som si, co si kluci myslíte, problém by byť? |
|
| |||
| |||
| Problém by to ummmmmmm na hardvér nie je podporovaný ............. J / KNejsem 100% istý, ale mal by byť v jeho nastavení BIOSu, ktoré ste prepínať prejsť z palubnej grafiky na karte nainštalovať sami. Viem, že je pre zvukovú kartu, ak ste na palube zvuk. Keby som vedel, čo model mal, som mohol skontrolovať, pre vás. EDIT: Ak existuje možnosť, aby tak urobili, a vy odinstalování jeho vodičovi bez toho, aby došlo k zmene nastavenia, potom správy ste sa reffering na postihnuté ATI palube video .......... |
|
| |||
| |||
| Na palube je ATI HD3200, I am odhad je karta iba všeobecné, pretože sa od HP |
|
| |||
| |||
| Ok, myslím, že som si uvedomiť, že Elite bol "model 'na počítači. Keď pôjdem na HP ale vidím tri rôzne typy" Elite "počítačov. A conveetable mini veža, čo je ultra tenký a malý form factor. Vyzerá to, že keď dali rovnaký čipset Intel na trh q45, ale nehovorí, čo doske. Stiahnutie CPUz (to je program, ktorý vám povie, veľa vecí, o počítači, vrátane aký typ procesora a Mobo má), nainštalovať a spustiť. Keď príde do obrazovky, kliknite na položku, kde hovoria mainboards. Post info odtamtud. O pol cesty nadol na stránku, uvidíte v sekcii BIOS. Povedz mi, aký typ, verziu a dátum. |
|
| |||
| |||
| chceš, aby z bane alebo jeho? |
|
| |||
| |||
| Mal som ujasnilo viac. Mám HP Elite. Vzal som si na kartu zo svojho počítača (na 9300GE) a vložte ju do svojho počítača bránu. |
|
| |||
| |||
| Jo, vy ste povedal, že lol. A čo značka a model počítača GATEWAY Má? Tiež dal CPUz na svojom počítači. Heck ju na vás príliš, je to šikovný nástroj, ktorý majú. |
|
| |||
| |||
| Haha už ho tam. Rovnaké s GPU-Z. Uvidíme zajtra získať jeho veže a háčika to v mojom dome a dostanete info na ňu. Nemá internet na svojom mieste až do budúceho pondelka. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. novembra 2008 01:42 |
| Fyzika pre každého! (nVidia 177.83) | Carbon | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21. august 2008 18:57 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29. decembra 2007 18:15 |
| ATI proti Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. august 2007 12:34 |
| Nvidia alebo ATI | Ruben | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23. október 2006 02:10 |
| Thread Tools | |
| |