мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

НВИДИА 9300ГЕ Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2009, 21:25
Нови члан групе

Default НВИДИА 9300ГЕ Проблеми

Ето, ја купио један ХП Елите који је дошао са 9300ГЕ (256МБ). Сам унапријеђен у моју картицу ГТС 250. А мој пријатељ је недавно купио приступника са ати ХД3200 онбоард грапхицс.Уе мислио је да ће видети повећање перформанси са придијељени картице. Ја инсталирали картице и боотед на рачунар. Ја онемогућио / деинсталирана возача на АТИ графика. Имала сам ЕВГА дривер диск који сте добили са својом картицом и поппед у то учитавање неки НВИДИА дривер. (Он је недавно преселио се имати интернет и још). Догодила се грешка десити се казивање хардвера није подржано. Сам био задивљен што ви мислите да би био проблем?
Old 2. јуни 2009, 17:19
Донаторска Група

Проблем који би уммммммм хардвера није подржано ............. Ј / К

Нисам 100% сигуран, али би требало да буде у свом БИОС поставку да морате да се пребаци са притега онбоард графичка картица на које се инсталирају сами. Знам се за звучну картицу ако имате онбоард звук. Ако сам знао да оно што је имао модел, ја би могао проверити за Вас.

Едит: Уколико постоји опција да то ураде, а ви деинсталирана његова возача без мењања подешавања, онда је порука коју су узимајући је за инвалиде рефферинг АТИ онбоард видео ..........
Old 3. јуни 2009, 14:53
Нови члан групе

Тхе онбоард АТИ ХД3200 је, ја сам гуессинг картица је само генеричке, јер је из ХП
Old 3. јуни 2009, 18:16
Донаторска Група

Ок, ЈА погодак ЈА је не схватити да је Елите "модел" за рачунар. Нашто ЈА само напријед ХП ипак, ја видим три различите врсте "Елите" рачунара. Цонвеетабле А мини торањ је ултра танко и малом Форм Фацтор. Изгледа да су ипак ставили исти цхипсет Интел унутар к45, али не кажем шта матичној плочи. Скидати ЦПУЗ (то је програм који ће вам рећи много о рачунару, укључујући тип и ЦПУ МоБо има), инсталирајте и покрените га. Када се на екрану долази горе, кликните тамо где је рећи маинбоардс. Пост инфо од тамо. О централни низ страницу, видећете одељак зове БИОС. Реци ми шта тип, верзија, и датум.
Old 3. јуни 2009, 18:17
Нови члан групе

Желите ли да од моје или његове?
Old 3. јуни 2009, 18:19
Нови члан групе

Ја би требало да има више појаснити. Имам ХП Елите. ЈА је узео картицу из рачунара (у 9300ГЕ) и ставите га у његов гатеуаы рачунар.
Old 3. јуни 2009, 18:28
Донаторска Група

Да, ти си рећи да лол. Па, што чини и модел Гатеуаы рачунар се он има? Такође, ставите цпуЗ на његово рачунар. Пакао ставите га на ваш превише, то је згодан алат за имати.
Old 3. јуни 2009, 18:29
Нови члан групе

Хаха већ имам га има. Исти са ГПУ-З. Ја ћу сутра доћи његов торањ и то кука горе у моју кућу и добити информације о томе. Он нема интернета на његово место до следећег понедељка.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 0 25 новембар 2008 01:42
Физика за свакога! (НВИДИА 177,83) Царбон Грапхицс Цардс & Мониторс 6 21 аугуст 2008 18:57
Ати вс НВИДИА дееајз Грапхицс Цардс & Мониторс 3 29 децембар 2007 18:15
В АТИ НВИДИА алекс Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10 аугуст 2007 12:34
НВИДИА или АТИ Рубен Генерал Хардуаре Цхат 1 23 октобар 2006 02:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц