![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam,) HP Elit bir 9300GE (256MB ile birlikte satın aldı. Ben benim kart yükseltilmiş bir GTS 250. Bir arkadaşım yakın zamana kadar özel bir kart ile bir performans artış düşündüm Ati HD3200 Teknede graphics.We bir ağ geçidi aldım. Ben kart takılmış ve bilgisayar kadar açılmış. Engelliyim / ATI grafik üzerindeki sürücüler kaldırılmaz. Benim kartı ile birlikte ve bazı Nvidia Sürücüleri yüklemek için bu uzattı bir EVGA sürücüsü disketine vardı. (O son taşınır ve doesnt henüz) İnternet var. Bir hata kadar donanım desteklenmiyor olduğunu söyleyerek gelir. Ne siz merak ediyorum sorun olacağını düşünüyorsun? |
|
| |||
| |||
| Sorun, donanım ummmmmmm ediyorum ............. desteklenen değil J / KBen% 100 emin, ama değilim yaptırılmıştır BIOS bir ayar sizin Teknede grafik bir kart sizin yüklemek geçmek için geçiş yapmak için var olmalıdır. Ben eğer Teknede ses sahip bir ses kartı olduğunu biliyorum. Eğer o vardı ne modeli biliyordum, sizin için kontrol edebilir. EDIT: Eğer bunu yapmak için bir seçenek ve ayarları değiştirmeden sonra mesaj alıyorsanız onun sürücüleri kaldırıldı engelliler ATI Teknede Video .......... için reffering olduğunu |
|
| |||
| |||
| Çünkü bir HP ise, sadece genel bir kart tahmin am Teknede ATI HD3200 olduğunu |
|
| |||
| |||
| Tamam, Ben Elit Bilgisayar ve "modeli 'WAS farkında değildim galiba. Ben HP için de, benim bilgisayar Elit" olmak üzere üç farklı türde görmek gidin. Bir conveetable küçük kule, bir çok ince ve küçük bir form faktörü. Bu da onların, the q45 aynı Intel yongaseti koymak, ama demek değildir görünüyor ne anakart. Yükleme CPUZ (o CPU ne tür ve MoBo vardır), yüklemek ve çalıştırmak içeren bir bilgisayar, hakkında çok şey söylemek bir program. Ne zaman ekrana gelir tıklayın burada mainboards söylüyorlar. Oradan Post bilgi. Hakkında yarıda sayfayı aşağı, bir bölümü BIOS adı göreceksiniz. Söyle bana ne türü, sürüm ve tarih. |
|
| |||
| |||
| İstediğiniz da benim ya da onun? |
|
| |||
| |||
| Daha fazla açıklık olmalıdır. Ben HP Elite var. Ben bilgisayar (ve 9300GE) ve kartı aldı ve ağ geçidi bilgisayara koy. |
|
| |||
| |||
| Evet, o lol dedin. Peki ne yapmak ve GATEWAY bilgisayar modeli de var? Ayrıca, kendi bilgisayar üzerindeki cpuZ koydu. Heck senin çok, onu bir araç's koydum. |
|
| |||
| |||
| Haha zaten üzerinde var. GPU ile aynı-Z. Yarın onun kule alırsınız ve evinde de kanca ve üzerine bilgi almak. O yerde sonraki Pazartesi kadar İnternet yok. |