![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я купив HP еліти, яка прийшла з 9300GE (256MB). Я оновив мою картку GTS 250. Один мій знайомий недавно купив шлюз з Ati graphics.We бортового HD3200 думали, що він побачив би підвищення продуктивності з виділеним карти. Я встановив карти і до завантаження ПК. Я відключив / видалити драйвера на графіку ATI. Я EVGA диска драйвера, який прийшов з моєю карткою і проковтнув її, щоб завантажити деякі драйвери Nvidia. (Він недавно переїхав і doesn't є Інтернет поки що). Помилка з'являється говорив обладнання не підтримується. Мені було цікаво, що ви, хлопці, думаю, ця проблема буде? |
|
| |||
| |||
| Проблема, що б ummmmmmm апаратно не підтримує ............. J / KЯ не впевнений на 100%, але не повинно бути в його настроювання BIOS, що у вас є для перемикання перейти від інтегрованих графічних карт на яку ви встановите самі. Я знаю, що для звукової карти, якщо у вас є бортового звуку. Якби я знав, яку модель він, я можу допомогти вам дізнатися. EDIT: Якщо є можливість зробити це, і ви видалили свій драйверів без зміни налаштувань, то повідомлення, яке ви отримуєте це посилаються інвалідам бортового ATI Video .......... |
|
| |||
| |||
| Судно ATI HD3200, я вгадую карти тільки загальним, оскільки воно виходить від HP |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я думаю, я не розумію, що еліта була "модель" комп'ютер. Коли я йду в HP, хоча, я бачу три різні типи "Еліта" комп'ютери. Conveetable вежі Mini, надтонкий, і малі форм-фактор. Схоже, що вони, хоча один і той самий чіпсет Intel І.М., Q45, але це не говорить, що материнська плата. Завантажити CPUZ (це програма, яка скаже вам багато речей про комп'ютер, включаючи тип процесора і MoBo воно), встановіть і запустіть його. Коли на екрані з'являється, клацніть там, де він сказав плат. Опублікувати інформацію звідти. Про півдороги вниз по сторінці, то ви побачите розділ під назвою BIOS. Скажи мені, який тип, версію і дату. |
|
| |||
| |||
| Ви хочете, щоб від моїх чи його? |
|
| |||
| |||
| Я хотів би з'ясувати, більше. Маю HP Elite. Я взяв карту з мого комп'ютера (9300GE) і поставив його у своєму комп'ютері Gateway. |
|
| |||
| |||
| Так, ти сказав, що LOL. Так що ж марки і моделі комп'ютера GATEWAY він є? Крім того, поставити cpuZ на своєму комп'ютері. Чорт поклав його на Вашому теж, це зручний інструмент мати. |
|
| |||
| |||
| Ха-ха в мене вже є він там. Те ж саме з GPU-Z. Я отримаю свою вежу завтра і підключіть його в моєму будинку, і отримаєте інформацію на ньому. Він не має Інтернеті на своєму місці до наступного понеділка. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Фізика для всіх! (NVidia 177,83) | Вуглець | Графічні карти & Монітори | 6 | 21 серпня 2008 18:57 |
| Ati проти NVIDIA | deeajz | Графічні карти & Монітори | 3 | 29 грудня 2007 18:15 |
| У ATI Nvidia | Alex | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 серпня 2007 12:34 |
| Nvidia або ATI | Рувим | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 02:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |