![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() ![]() добре, когато се опитвам играя нещо на моя 8800 ултра на Изглед 64 късче я показвате водача е възстановила от грешка Има ли някакво решение Имам обновени ![]()
Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате ли го Overclocked?
Обикновено се казва, такива неща, че с нестабилна OC
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
oced фабриката си и да не става последните 80 градуса С
|
|
|
|||
|
|||
|
неговото получаване наистина досадни сега: (I арго игра на всички
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Знам Терес е проблем с 8800gt алфа куче и хората clocked го ТР 600mhz и увеличаване на оборотите на вентилатора и че сортирани там трясък картички, DONT знам дали това ще помогне ли M8
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() Моята система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
и аз прав изигра COD 4 щастливо в 1080p maxed и yeh всички whent добре в продължение на половин час, докато бам драйвер грешка, време бяха ниски 70-те висока 60-те, така топлинна енергия не е проблем
|
|
|
|||
|
|||
|
също така там е никакъв начин не съм underclocking това! Аз го закупени в тези скорости, че трябва да тичам stabily тези скорости
|
|
|
|||
|
|||
|
Вие трябва да underclock то временно само за да видим дали тя работи, и след това да са от там.
|
|
|
|||
|
|||
|
тя работи Имам водача от majorgeeks, която е най-новият nvidias един сайт те имаха стария
|
|
|
|||
|
|||
|
и проблемът е гръб, дори с най-новите evga шофьор: (
Аз ще платите за фиксират |