![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() i když zkusit hrát i něco o mém 8800 ultra na vista 64 bit je dostat displej strojvedoucího znovuzískaných z chyb Existuje nějaké řešení Mám aktualizováno ![]() Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte ji Overclocked? Obvykle se říká, že věci jako s nestabilní OC
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| své továrny oced a nejdu uplynulých 80 ° C |
|
| |||
| |||
| její získání opravdu otravné nyní: (i cant hru na všech |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já vím, theres byl problém s 8800gt alfa pes a lidé stopovaný to tp 600MHz a vyšší otáčky ventilátoru, a že tam setříděno shazovat karty, dont vědět, jestli to pomůže vám žádné M8
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| dobře jsem hrál CoD 4 šťastně až na 1080p maxed a yeh všechny whent i za půl hodiny, dokud bum řidič chyby, temps byly nízké 70 vysoké 60 je tak teplo nebylo problémem |
|
| |||
| |||
| Rovněž neexistuje žádný způsob, jak jsem underclocking to! i zakoupených u těchto rychlostech je třeba spustit stabily při těchto rychlostech |
|
| |||
| |||
| měli byste underclock to jen dočasně, aby se zjistilo, zda to funguje, a pak pokračujte odtud. |
|
| |||
| |||
| fungovalo to jsem řidič z majorgeeks který byl nejnovější jeden na nvidias místě byli starý |
|
| |||
| |||
| a problém je zpět i se zajímavými evga řidiče: ( Chtěl bych zaplatit za opravu |