![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() και κάθε φορά που προσπαθώ παίξουν οτιδήποτε μου για 8800 ultra για Vista 64 bit, θα λάβετε απεικόνιση οδηγός έχει ανακτηθεί από ένα λάθος υπάρχει λύση Έχω ενημέρωση ![]() Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το έχετε Overclocked; Συνήθως λέει πράγματα όπως ότι με ένα ασταθές OC
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| oced το εργοστάσιο και δεν πρόκειται τελευταία 80 βαθμούς C |
|
| |||
| |||
| την επίτευξη πραγματικά ενοχλητικό τώρα: (i επίκλισης παιχνίδι σε όλα τα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρω Theres έχουν πρόβλημα με το σκύλο 8800gt άλφα και το λαό χρονικό όριο που προβλέπεται tp 600mhz και αύξησε την ταχύτητα του ανεμιστήρα και ότι υπάρχει ταξινομημένο συντρίβεται κάρτες, dont ξέρω αν αυτό θα σας βοηθήσει κάθε M8
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| i έπαιξε καλά μόνο 4 γάδου ευτυχώς σε 1080p maxed και yeh όλα καλά whent για μισή ώρα μέχρι BAM οδηγού σφάλματος, η temps'70 ήταν χαμηλή υψηλή θερμότητα ώστε'60 δεν ήταν ένα θέμα |
|
| |||
| |||
| Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος είμαι underclocking αυτό! i αγοράσει σε αυτές τις ταχύτητες που θα πρέπει να αρχίσει stabily σε αυτές τις ταχύτητες |
|
| |||
| |||
| underclock θα πρέπει να είναι προσωρινά μόνο και μόνο για να δείτε αν αυτό δουλεύει, και στη συνέχεια από εκεί. |
|
| |||
| |||
| λειτούργησε μόλις πήρε τον οδηγό από majorgeeks που ήταν το νεότερο nvidias μία για την τοποθεσία που είχαν τα παλιά |
|
| |||
| |||
| το πρόβλημα είναι πολύ πίσω ακόμη και με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης ΕΒΓΑ: ( Θα πληρώσουν για μια ενημέρωση κώδικα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Οδηγοί | RCI | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Ιουν 2009 01:13 |
| Πού μπορώ να κατεβάσετε Nvidia 8400M GS οδηγούς; | Rajan | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 28 Μαΐου 2009 23:42 |
| Βοήθεια με την HP A6200N Εμφάνιση Drivers | whoopass | Multimedia & Codecs | 1 | 25η Μαΐου 2009 05:06 |
| Nvidia Drivers Βοήθεια | Jake2392 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 13 Σεπ 2007 10:27 |
| Τελευταίες ATI & Nvidia Drivers! | Hybr! Δ | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 31 Ιαν 2007 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |