![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() i svaki put kad ja ništa probati igrati na moje 8800 ultra na vidik 64 zalogaj vozač ga dobijete prikaz ima oporavio od pogrešku Ima li bilo koji rješenje Imam ažurirano ![]() My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li ga Overclocked? Obično se kaže da je ono kao s nestabilnom OC
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| oced svojoj tvornici i ne događa posljednjih 80 stupnjeva C |
|
| |||
| |||
| svojim uzimajući stvarno peckav sad: (ja licemjerje igra na svim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I know theres bio problem s 8800gt alpha dog i ljudi clocked ga TP 600mhz i povećanu rpm ventilatora, te da postoji pad sustava poredanih kartice, dont znati ako ovaj će vam pomoći u bilo kojem m8
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| dobro sam igrao 4 bakalar sretno na 1080p maxed i yeh sve whent i za pola sata do BAM driver error, je bila niska temps 70-high 60-toliko topline nije bio problem |
|
| |||
| |||
| isto tako ne postoji način ja sam underclocking this! kupio sam ga na ovim brzinama je trebala pokrenuti stabily na tim brzinama |
|
| |||
| |||
| trebali biste ga privremeno underclock samo da vidim ako radi, a zatim prijeđite na odande. |
|
| |||
| |||
| Internet izrađen pravedan je dobio i vozač iz majorgeeks koji je bio jedan na najnoviju nvidias stranice su stari |
|
| |||
| |||
| dobro je problem čak i povratak sa najnovijim evga driver: ( ja će platiti za škripac |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI driveri | RCI | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. lipnja 2009 01:13 |
| Gdje mogu skinuti Nvidia 8400M GS drivere? | rajan | Graphics Cards & Monitors | 1 | 28. svibanj 2009 23:42 |
| Pomoć s HP A6200N Display Drivers | whoopass | Multimedija i kodeci | 1 | 25. svibanj 2009 05:06 |
| NVidia driveri Pomoć | Jake2392 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13. Ruj 2007 10:27 |
| Najnoviji ATI i Nvidia driveri! | Hybr! D | Općenito Software Chat | 7 | 31 siječanj 2007 13:32 |
| Thread Tools | |
| |