![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() jól játszani, amikor megpróbálok valamit én 8800 Ultra-ra kilátás 64 darab get it kijelző vezető felépült egy hiba Van-e megoldás Van frissítés ![]() My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van ez Overclocked? Általában a dolgok, mint például azt mondja, hogy egy instabil OC
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| feldolgozó oced, és nem megyek elmúlt 80 ° C |
|
| |||
| |||
| a most kezd igazán idegesítő: (i vidám játék minden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudom, hogy ott a gond 8800gt alpha dog, és az emberek CLOCKED le tp 600mhz, és növelte a ventilátor fordulatszám, és hogy rendezve van összeomlik kártyák, dont tud ha ez segít neked m8
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Én csak jól játszott tőkehalállomány 4 boldogan az 1080p maxed és yeh minden whent és fél órán keresztül, amíg bam driver hiba, a temps alacsony volt 70 magas 60 olyan meleg volt, nem számít |
|
| |||
| |||
| szintén nem lehet Én underclocking ezt! vásároltam meg ezeken sebességgel kell futni stabily akkor ezeknél a sebességeknél |
|
| |||
| |||
| underclock akkor azt csak ideiglenesen, hogy lássa, működik, majd onnan tovább. |
|
| |||
| |||
| mûködött Most a vezetővel majorgeeks mely a legújabb nvidias honlapján az egyik az volt a régi |
|
| |||
| |||
| továbbá a probléma vissza még a legújabb evga driver: ( Azt fizetni egy fix |