![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ובכן, בכל פעם שאני מנסה לנגן כל דבר על אזור 8800 Ultra על Vista 64 ביט זה מקבל הנהג להציג שוחזרה שגיאה האם יש פתרון יש לי עדכון ![]() המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך את זה Overclocked? בדרך כלל אומר דברים כאלו עם רפוף OC
|
| |||
| |||
| מפעל oced שלה ולא הולך האחרונים 80 מעלות C |
|
| |||
| |||
| את מקבלת עכשיו באמת מרגיז: (אני בכלל משחק צביעות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע theres הייתה בעיה עם 8800gt אלפא כלב ואנשים clocked אותו tp 600mhz והגדילה המאוורר RPM וכי מיון שם crashing כרטיסים, dont יודע אם זה יעזור לך m8
|
| |||
| |||
| ובכן, אני רק משחק Cod 4 באושר לעבר 1080p maxed out ו yeh כל whent טוב לחצי שעה עד bam הנהג בטעות, את temps היו נמוכים 70 גבוה של 60 החום היה כל כך לא בעיה |
|
| |||
| |||
| גם אין דרך underclocking זה אני! אני לרכוש אותו במהירויות אלה היא אמורה להופיע ב stabily אלה במהירויות |
|
| |||
| |||
| underclock אתה צריך את זה באופן זמני, רק כדי לראות אם זה עובד, ואז להמשיך משם. |
|
| |||
| |||
| זה עבד, אני רק צריך את מנהל ההתקן מ majorgeeks שהיה אחד על nvidias החדשים ביותר באתר הם היו ישנים אחד |
|
| |||
| |||
| ובכן הבעיה חוזרת גם עם העדכנית evga הנהג: ( אני מעוניין לשלם עבור התיקון |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 יוני 2009 01:13 |
| איפה אפשר להוריד Nvidia 8400M GS נהגים? | rajan | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -28 במאי 2009 23:42 |
| עזרה עם הצגת A6200N HP Drivers | whoopass | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | ה -25 במאי 2009 05:06 |
| Nvidia Drivers עזרה | Jake2392 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 13 ספטמבר 2007 10:27 |
| האחרונה ATI & Nvidia Drivers! | Hybr! ד | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 31 ינואר 2007 13:32 |
| שרשרת כלים | |
| |