![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() gerai, kai bandau paleisti nieko mano 8800 Ultra ant Vista 64-bit to get monitoriaus tvarkyklės atgavo klaidą Ar yra koks nors sprendimas Aš atnaujinta ![]() Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite Overclocked? Paprastai teigiama, kad tokie dalykai kaip kad su nestabilia OC
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| gamyklą oced ir nesiruošia pastaruosius 80 º C |
|
| |||
| |||
| jo gauti tikrai erzina dabar: (I cant žaidimą visiems |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinau Theres buvo problema su 8800GT Alpha Dog ir žmonės clocked žemyn TP 600MHz ir didesnis ventiliatoriaus rpm ir surūšiuoti ten genda kortelės, Nežinau ar tai padės jums bet M8
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Na aš tiesiog grojo COD 4 laimę ne 1080p maxed out ir yeh visus whent gerai pusei valandos iki PPM vairuotojo klaida, temps buvo žemas, 70 aukšto 60's so šilumos nebuvo problema |
|
| |||
| |||
| pat nėra Way I Am underclocking tai! I purchased it šiose greičiu jis turėtų veikti stabily šiose greičiu |
|
| |||
| |||
| reikia underclock ji laikinai tik pamatyti, jei jis dirba, ir tada eiti iš ten. |
|
| |||
| |||
| jis dirbo I just got nuo MajorGeeks kuris buvo Naujausias vienas ant nvidias svetainėje jie turėjo senąjį vairuotojo |
|
| |||
| |||
| ir problema vėl yra, net su naujausia EVGA vairuotojas: ( Norėčiau mokėti nustatyti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 birželis 2009 01:13 |
| Kur galima atsisiųsti Nvidia 8400M GS vairuotojams? | Rajan | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 28, 2009 23:42 |
| Pagalba HP A6200N Display Drivers | whoopass | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 25, 2009 05:06 |
| NVidia Pagalba | Jake2392 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 13 rugsėjis 2007 10:27 |
| Paskutinės ATi ir nVidia! | Hybr! D | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 31 sausis 2007 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |