![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() dobrze, gdy próbuję odtworzyć coś w mojej 8800 Ultra na Vista 64 bit to get sterownika ekranu odzyskał błąd jest jakieś rozwiązanie Mam aktualizacja ![]() My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy mają to Overclocked? Zwykle, jak mówi, że z niestabilnej OC
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| swojej fabryki oced i nie zamierzam ostatnich 80 stopni c |
|
| |||
| |||
| jej uzyskanie naprawdę denerwujące teraz: (i cant gry na wszystkich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wiem theres a problem z 8800gt alpha psów i ludzi clocked go tp 600MHz i zwiększyło fan rpm i posortowane nie upaść karty, dont znać, jeśli to pomoże Ci żadnych m8
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ja po prostu dobrze odegrał dorsza 4 szczęśliwie w 1080p maxed i yeh wszystkich whent również na pół godziny, aż kierowca bam błędu, czas były niskie 70 wysokie 60 tak ciepło nie było problemu |
|
| |||
| |||
| także nie ma sposobu i am underclocking tego! i nabyć go w tych prędkościach to powinien działać na tych prędkościach stabily |
|
| |||
| |||
| należy underclock to tylko czasowo, aby zobaczyć czy wszystko działa, a następnie przejść stamtąd. |
|
| |||
| |||
| it worked I just got kierowcy z majorgeeks który był jednym z najnowszych nvidias miejscu mieli stary |
|
| |||
| |||
| Problemem jest również powrót nawet z najnowszymi evga kierowcy: ( Chciałbym zapłacić za poprawki |
![]() |
|
| Zakładki |