![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() bine, ori de câte ori i încerca juca nimic pe 8800 ultra pe Vista pe 64 de biţi ajuns driverul de afişare a recuperat de la o eroare Există vreo soluţie i-au actualizat ![]() Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aveţi Overclocked? De obicei, spune lucruri de genul asta cu un OC instabil
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Fabrica oced sale şi nu va trecut 80 de grade C |
|
| |||
| |||
| sale de achiziţie foarte enervant acum: (i cant joc, la toate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ştiu theres fost o problemă cu 8800gt alfa câine şi oameni clocked tp 600mhz-o jos şi a crescut de fan rpm şi că acolo sunt sortate crashing carduri, dont ştiu dacă acest lucru vă va ajuta la orice M8
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| M-am jucat bine COD 4 fericit la 1080p maxed şi yeh toate whent bine de o jumătate de oră până la bam driver eroare, s-au redus timpul de 70 de ridicat 60 de astfel de căldură nu a fost o problemă |
|
| |||
| |||
| De asemenea, nu există nici un fel am underclocking asta! Am cumpărat-o de la aceste viteze ar trebui să ruleze la aceste viteze stabily |
|
| |||
| |||
| ar trebui să-l underclock temporar doar pentru a vedea dacă funcţionează, şi apoi atunci du-te pe de acolo. |
|
| |||
| |||
| a mers tocmai m-am driverul de la majorgeeks, care a fost cel mai nou o nvidias pe site-ul au avut cel vechi |
|
| |||
| |||
| dar problema este de spate, chiar cu cele mai recente evga driver: ( i-ar plăti pentru un repara |
![]() |
|
| Marcaje |