![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() aj keď skúsiť hrať aj niečo o mojom 8800 ultra na vista 64 bit je dostať displej rušňovodiča zhodnotených z chýb Existuje nejaké riešenie Mám zaktualizovaný ![]() Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte ju Overclocked? Zvyčajne sa hovorí, že veci ako s nestabilnou OC
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| svoje továrne oced a nejdu uplynulých 80 ° C |
|
| |||
| |||
| jej získanie naozaj otravné teraz: (i cant hru na všetkých |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já vím, Theres bol problém s 8800gt alfa pes a ľudia stopovanie to tp 600MHz a vyššie otáčky ventilátora, a že tam Zoradené shazovat karty, dont vedieť, či to pomôže vám žiadne M8
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| dobre som hral CoD 4 šťastne až na 1080p maxed a Yeh všetky whent aj za pol hodiny, kým bum vodič chyby, temps boli nízke 70 vysokej 60 je tak teplo nebolo problémom |
|
| |||
| |||
| Takisto neexistuje žiadny spôsob, ako som underclocking to! i zakúpených u týchto rýchlostiach je potrebné spustiť stabilu pri týchto rýchlostiach |
|
| |||
| |||
| mali by ste underclock to len dočasne, aby sa zistilo, či to funguje, a potom pokračujte odtiaľ. |
|
| |||
| |||
| fungovalo to som vodič z majorgeeks ktorý bol najnovšiu jeden na nvidias mieste boli starý |
|
| |||
| |||
| a problém je späť aj so zaujímavými evga vodiča: ( Chtěl bych zaplatiť za opravu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NVIDIA GeForce FX5500 256megabajt PCI Ovládače | RCI | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. júna 2009 01:13 |
| Kde môžem stiahnuť ovládače Nvidia 8400M GS? | rajan | Graphics Cards & Monitory | 1 | 28. mája 2009 23:42 |
| Pomoc s HP A6200N Ukáž Ovládače | whoopass | Multimedia & Kodeky | 1 | 25. mája 2009 05:06 |
| NVidia ovládače Pomoc | Jake2392 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 13. September 2007 10:27 |
| Posledná ATi & Nvidia ovládače! | Hybr! D | Všeobecné Software Chat | 7 | 31 január 2007 13:32 |
| Thread Tools | |
| |