![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() и сваки пут кад ја ништа пробати играти на моје 8800 ултра на видик 64 залогај возач га добијете приказ има опоравио од грешку Има ли било који решење Имам ажурирано ![]() Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли га Оверцлоцкед? Обично се каже да је оно као са нестабилном ОЦ
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| оцед својој фабрици и не дешава последњих 80 степени Ц |
|
| |||
| |||
| својим узимајући стварно узнемирујући сад: (ја лицемјерје игра на свим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И кноу Тхереса био проблем са 8800гт алпха дог и људи цлоцкед га ТП 600мхз и повећану рпм вентилатора, те да постоји пад система поређаних картице, донт кноткле да данашји ће вам помоћи у било којем м8
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| добро сам играо 4 бакалар сретно на 1080п максед и ыех све ухент и за пола сата до БАМ дривер еррор, је била ниска Темпс 70-хигх 60-толико топлоте није био проблем |
|
| |||
| |||
| исто тако не постоји начин ја сам ундерцлоцкинг тхис! купио сам га на овим брзинама је требала покренути стабилы на тим брзинама |
|
| |||
| |||
| требали бисте га привремено ундерцлоцк само да видим ако ради, а затим пређите на оданде. |
|
| |||
| |||
| То израђен праведан је добио и возач из мајоргеекс који је био један на најновију нвидиас странице су стари |
|
| |||
| |||
| добро је проблем чак и повратак са најновијим евга дривер: ( ја ће платити за шкрипац |