![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() iyi whenever I Vista görüntülemek sürücü almak 64 bitlik benim 8800 Ultra birşey çalma deneyin bir hatadan kurtarıldı var Herhangi bir çözümdür I güncelledik ![]() Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu Overclocked var mı? Genellikle söyledi Dengesiz bir OC ile böyle şeyler
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| kendi fabrika ve oced son gitmiyorum 80 derece C |
|
| |||
| |||
| onun almak artık çok can sıkıcı: (i cant oyunu hiç |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu herhangi bir M8 yardımcı olacaktır Ben 8800GT alfa köpek ve insan aşağı 600MHz TP ve fan devir arttı ve bu kartları çökmesini düzenlenmiş clocked bir sorun Theres, dont Know
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Evet sadece 1080p mutlu at maxed ve yarım saat Bam sürücü hatası kadar whent yeh, the temps düşük 4 morina oynadığı 70 yüksek 60 kadar sıcak bir konu olduğunu's |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, hiçbir şekilde bu underclocking am! i stabily bu hızlarda gitmeli bu hızlarda bu satın |
|
| |||
| |||
| geçici eğer çalışırsa sadece görmek için, ve daha sonra underclock gerektiğini buradan git. |
|
| |||
| |||
| sadece hangi bir yaşlı vardı nvidias sitede en yeni olduğunu majorgeeks gelen sürücü var I çalıştı |
|
| |||
| |||
| iyi sorunun arka son evga sürücü hatta ile: ( Ben bir düzeltme için öder |