![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() а коли я намагаюся грати що-небудь на моїй 8800 Ultra на 64-бітної Vista її отримати Display Driver оговталася від помилки Чи є будь-яке рішення Я поновив ![]() Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є це Overclocked? Зазвичай говорить такі речі з нестійкою OC
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| OCED своєму заводі і не збираюся останніх 80 градусів Цельсія |
|
| |||
| |||
| Початок своєї дійсно дратує зараз: (я нахиляє гра на всіх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, Theres були проблеми з 8800GT собаки і люди, альфа-частоті його вниз TP 600MHz і збільшила швидкості обертання вентиляторів і що там гуркіт відсортовано карти, не знаю, якщо це допоможе вам будь-який M8
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ну, я просто грав тріски 4 щасливо 1080p максимізуючи і Е все whent також за півгодини до БАМу помилка водія, Temps були низькими 70 Високі 60 так тепло не було питання |
|
| |||
| |||
| Також не існує способу я underclocking це! Я купив її на цих швидкостях він повинен працювати stabily при таких швидкостях |
|
| |||
| |||
| Ви повинні underclock вона тимчасово просто щоб подивитися, чи працює він, а потім звідти. |
|
| |||
| |||
| він працював я тільки що отримав від водія MajorGeeks який був один на новітніх nvidias сайт у них старий |
|
| |||
| |||
| а проблема повертається навіть з останніми драйверами EVGA: ( Я хотів би платити за виправлення |