![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Преди да се повиши моя NVidia GeForce 7300 LE Водачите, моята игра завтече глоба. Сега получавам ужасни FPS. Тя наистина е гадно, защото той прави невъзможно да се играе. Аз се чудех къде можете да получите старата NVIDIA шофьори? Im на 32bit Vista BTW. Thx |
|
| |||
| |||
| Просто свитък гръб на водача. Кликнете с десния бутон My Computer и изберете Управление, тогава диспечера на устройствата. Намерете вашия GeForce под дисплея Адаптери и двойно кликване. Тогава Driver табулатор и изберете Roll обратно. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз афиш това на NVIDIA форуми и те didn't дори отговор. Той също така amazes ми как вие знаете това, защото аз никога не би дори Реших го. THX AGANI! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с NVidia GeForce 9650M GT шофьори? | Haun | Графика на карти & Монитори | 4 | 8-ми ноември, 2009 05:48 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Драйвери | RCI | Графика на карти & Монитори | 1 | 7 юни 2009 01:13 |
| Къде мога да изтеглите NVidia 8400M GS шофьори? | rajan | Графика на карти & Монитори | 1 | 28 май 2009 г. 23:42 |
| NVidia показват липса на драйвери | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 11 | 8 април 2008 16:16 |
| Последни ATI & NVidia шофьори! | Hybr! Г | Общи Софтуер Чат | 7 | 31 януари 2007 г. 13:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |