manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

NVidia driveri Pomoć

Reply

Thread Tools
Old 13. Ruj 2007, 09:03
Member Group

Default NVidia driveri Pomoć

Prije nego što sam nadograđuje moje nVidia Geforce 7300 LE Vozači, moje igra išla u redu. Sada sam strašna FPS. To je sranje, jer ga stvarno čini nemogućim da igraju. Sam bio zadivljen, gdje mogu dobiti stari nvidia drivera? Im na 32bit Vidik btw.

Thx
Old 13. Ruj 2007, 09:28
Donatorska Grupa

Pravedan svitak leđa vozača. Desnom tipkom miša kliknite My Computer i odaberite Uredi, a zatim Device Manager. Pronađite svoje geForce pod Display adapteri i dvostruki klik. Tada Driver karticu i odaberite Ukloni posljednju.
Old 13. Ruj 2007, 10:27
Member Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Pravedan svitak leđa vozača. Desnom tipkom miša kliknite My Computer i odaberite Uredi, a zatim Device Manager. Pronađite svoje geForce pod Display adapteri i dvostruki klik. Tada Driver karticu i odaberite Ukloni posljednju.
Wow. Soooooooooooooooooooooooo Hvala puno.
I posted this nvidia na forumima i da nije ni odgovoriti.
Također amazes me kako znaš, jer ja ovo nikad ne bi ni figured it out.

THX AGANI!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem sa NVIDIA GeForce 9650M GT Drivers? Haun Graphics Cards & Monitors 4 8. studeni 2009 05:48
NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI driveri RCI Graphics Cards & Monitors 1 7. lipnja 2009 01:13
Gdje mogu skinuti Nvidia 8400M GS drivere? rajan Graphics Cards & Monitors 1 28. svibanj 2009 23:42
Nvidia display drivera u nedostatku Cew27 Graphics Cards & Monitors 11 8. travanj 2008 16:16
Najnoviji ATI i Nvidia driveri! Hybr! D Općenito Software Chat 7 31 siječanj 2007 13:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.