![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prije nego što sam nadograđuje moje nVidia Geforce 7300 LE Vozači, moje igra išla u redu. Sada sam strašna FPS. To je sranje, jer ga stvarno čini nemogućim da igraju. Sam bio zadivljen, gdje mogu dobiti stari nvidia drivera? Im na 32bit Vidik btw. Thx |
|
| |||
| |||
| Pravedan svitak leđa vozača. Desnom tipkom miša kliknite My Computer i odaberite Uredi, a zatim Device Manager. Pronađite svoje geForce pod Display adapteri i dvostruki klik. Tada Driver karticu i odaberite Ukloni posljednju. |
|
| |||
| |||
| Quote:
I posted this nvidia na forumima i da nije ni odgovoriti. Također amazes me kako znaš, jer ja ovo nikad ne bi ni figured it out. THX AGANI! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem sa NVIDIA GeForce 9650M GT Drivers? | Haun | Graphics Cards & Monitors | 4 | 8. studeni 2009 05:48 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI driveri | RCI | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. lipnja 2009 01:13 |
| Gdje mogu skinuti Nvidia 8400M GS drivere? | rajan | Graphics Cards & Monitors | 1 | 28. svibanj 2009 23:42 |
| Nvidia display drivera u nedostatku | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 8. travanj 2008 16:16 |
| Najnoviji ATI i Nvidia driveri! | Hybr! D | Općenito Software Chat | 7 | 31 siječanj 2007 13:32 |
| Thread Tools | |
| |