kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

NVidia Driverek Segítség

Reply

Téma eszközök
Old 13 Sep 2007, 09:03
Csoport tagja

Default NVidia Driverek Segítség

Mielőtt korszerűsített my nVidia GeForce 7300 LE mozdonyvezetőknek, a játék futott jól. Most én borzalmas FPS. Tényleg szar, mert lehetetlenné teszi a játékot. Csodálkoztam, hol kaphat régi nvidia vezetők? Im a 32 bites Vista btw.

Thx
Old 13 Sep 2007, 09:28
Donor Group

Csak visszaállíthatja a vezetőt. Kattintson jobb gombbal a Sajátgép elemre, és válasszuk kezelése, majd az Eszközkezelő. Találd meg a GeForce Display adapter és dupla kattintással. Akkor Illesztőprogram fülre, és válassza ki Roll vissza.
Old 13 Sep 2007, 10:27
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Csak visszaállíthatja a vezetőt. Kattintson jobb gombbal a Sajátgép elemre, és válasszuk kezelése, majd az Eszközkezelő. Találd meg a GeForce Display adapter és dupla kattintással. Akkor Illesztőprogram fülre, és válassza ki Roll vissza.
Wow. Köszönet soooooooooooooooooooooooo sok.
I posted ez az nvidia fórumok és didnt is válaszolt.
Amazes azt is, hogyan tudod ezt, mert én még soha nem számoltam ki.

THX AGANI!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problem with NVidia GeForce 9650M GT Drivers? Tengeralattjáró Grafikus kártyák és monitorok 4 November 8, 2009 05:48
NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers RCI Grafikus kártyák és monitorok 1 7. június 2009 01:13
Hol lehet letölteni Nvidia 8400M GS vezetők? rajan Grafikus kártyák és monitorok 1 28. május 2009 23:42
Nvidia kijelző vezetők nem Cew27 Grafikus kártyák és monitorok 11 8. április 2008 16:16
Legújabb ATi és Nvidia Drivers! Hybr! D General Chat szoftver 7 31. január 2007 13:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.