![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mielőtt korszerűsített my nVidia GeForce 7300 LE mozdonyvezetőknek, a játék futott jól. Most én borzalmas FPS. Tényleg szar, mert lehetetlenné teszi a játékot. Csodálkoztam, hol kaphat régi nvidia vezetők? Im a 32 bites Vista btw. Thx |
|
| |||
| |||
| Csak visszaállíthatja a vezetőt. Kattintson jobb gombbal a Sajátgép elemre, és válasszuk kezelése, majd az Eszközkezelő. Találd meg a GeForce Display adapter és dupla kattintással. Akkor Illesztőprogram fülre, és válassza ki Roll vissza. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
I posted ez az nvidia fórumok és didnt is válaszolt. Amazes azt is, hogyan tudod ezt, mert én még soha nem számoltam ki. THX AGANI! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problem with NVidia GeForce 9650M GT Drivers? | Tengeralattjáró | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | November 8, 2009 05:48 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. június 2009 01:13 |
| Hol lehet letölteni Nvidia 8400M GS vezetők? | rajan | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 28. május 2009 23:42 |
| Nvidia kijelző vezetők nem | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. április 2008 16:16 |
| Legújabb ATi és Nvidia Drivers! | Hybr! D | General Chat szoftver | 7 | 31. január 2007 13:32 |
| Téma eszközök | |
| |