![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prieš Aš atnaujinau savo NVIDIA GeForce 7300 LE vairuotojai, mano žaidimas vyko baudą. Dabar man Siaubingi FPS. It really sucks, nes neįmanoma žaisti. I was wondering, kur galiu gauti sena NVIDIA tvarkykles? Im apie 32bit Vista btw. Thx |
|
| |||
| |||
| Tiesiog Roll Atgal mašinistą. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, ir pasirinkite Tvarkyti, tada Device Manager. Ieškoti pagal GeForce Parodyti Adapteriai ir dukart spustelėkite. Tuomet tvarkyklė ir pasirinkite Atmesti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš paskelbiau šią nvidia forumuose ir jos didnt net atsakyti. Taip pat stebina mane, kaip jūs žinote, nes aš niekada net figured it out. THX AGANI!! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos su NVIDIA GeForce 9650M GT vairuotojai? | Haun | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 8, 2009 05:48 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 birželis 2009 01:13 |
| Kur galima atsisiųsti Nvidia 8400M GS vairuotojams? | Rajan | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 28, 2009 23:42 |
| Nvidia vaizdo tvarkyklės jei | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 8 balandis 2008 16:16 |
| Paskutinės ATi ir nVidia! | Hybr! D | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 31 sausis 2007 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |