mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

NVidia Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 13, 2007, 09:03
Narys

Default NVidia Pagalba

Prieš Aš atnaujinau savo NVIDIA GeForce 7300 LE vairuotojai, mano žaidimas vyko baudą. Dabar man Siaubingi FPS. It really sucks, nes neįmanoma žaisti. I was wondering, kur galiu gauti sena NVIDIA tvarkykles? Im apie 32bit Vista btw.

Thx
Old Rugsėjis 13, 2007, 09:28
Donorų grupės

Default NVidia Pagalba

Tiesiog Roll Atgal mašinistą. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, ir pasirinkite Tvarkyti, tada Device Manager. Ieškoti pagal GeForce Parodyti Adapteriai ir dukart spustelėkite. Tuomet tvarkyklė ir pasirinkite Atmesti.
Old Rugsėjis 13, 2007, 10:27
Narys

Default NVidia Pagalba

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Tiesiog Roll Atgal mašinistą. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, ir pasirinkite Tvarkyti, tada Device Manager. Ieškoti pagal GeForce Parodyti Adapteriai ir dukart spustelėkite. Tuomet tvarkyklė ir pasirinkite Atmesti.
Wow. Ačiū soooooooooooooooooooooooo daug.
Aš paskelbiau šią nvidia forumuose ir jos didnt net atsakyti.
Taip pat stebina mane, kaip jūs žinote, nes aš niekada net figured it out.

THX AGANI!!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos su NVIDIA GeForce 9650M GT vairuotojai? Haun Graphics Cards & Monitoriai 4 Lapkritis 8, 2009 05:48
NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers RCI Graphics Cards & Monitoriai 1 7 birželis 2009 01:13
Kur galima atsisiųsti Nvidia 8400M GS vairuotojams? Rajan Graphics Cards & Monitoriai 1 Gegužė 28, 2009 23:42
Nvidia vaizdo tvarkyklės jei Cew27 Graphics Cards & Monitoriai 11 8 balandis 2008 16:16
Paskutinės ATi ir nVidia! Hybr! D BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 31 sausis 2007 13:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.