mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

NVidia Drivers Help

Reply

Thread Tools
Old Septembris 13, 2007, 09:03
Loceklis

Pirms es modernizētas manu nVidia GeForce 7300 LE Drivers, mana spēle beidzās labi. Tagad man briesmīgi FPS. Tas tiešām sucks, jo tas neļauj spēlēt. Man bija jautājums, kur es varu vecā nvidia draiveri? Im uz 32bit Vista btw.

THX
Old Septembris 13, 2007, 09:28
Donors Group

Just roll back vadītāju. Labo pogu noklikšķiniet uz Mans dators un izvēlieties Manage, pēc tam Device Manager. Atrast savu GeForce zem Display Adapters un veiciet dubultklikšķi uz. Tad Driver cilnes un izvēlieties Roll atpakaļ.
Old Septembris 13, 2007, 10:27
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Just roll back vadītāju. Labo pogu noklikšķiniet uz Mans dators un izvēlieties Manage, pēc tam Device Manager. Atrast savu GeForce zem Display Adapters un veiciet dubultklikšķi uz. Tad Driver cilnes un izvēlieties Roll atpakaļ.
Wow. Paldies soooooooooooooooooooooooo daudz.
I ievietojis šo par nvidia forumiem, un viņi didn't pat atbildēt.
Tas arī pārsteidz man, kā Jūs ziniet, jo es nekad nebūtu pat rakstainas it out.

THX AGANI!!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.