mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

NVidia Drivers Ajutor

Reply

Thread Tools
Old 13 Sep 2007, 09:03
Grupul de stat

Default NVidia Drivers Ajutor

Înainte să-mi modernizate NVIDIA GeForce 7300 LE Drivers, jocul meu a fugit in regula. Acum mă teribil FPS. Este cu adevărat o porcărie, pentru că este imposibil să se joace. Mă întrebam unde pot lua driver-ele nvidia vechi? Im pe 32bit Vista BTW.

Thx
Old 13 Sep 2007, 09:28
Grupul de donator

Doar Roll Back driverul. Click dreapta pe My Computer şi selectaţi Gestionare, apoi Device Manager. Gaseste-ti GeForce sub Afisaj Adaptoare şi dublu clic. Apoi, fila Driver şi selectaţi de revenire.
Old 13 Sep 2007, 10:27
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Mike0001 View Post
Doar Roll Back driverul. Click dreapta pe My Computer şi selectaţi Gestionare, apoi Device Manager. Gaseste-ti GeForce sub Afisaj Adaptoare şi dublu clic. Apoi, fila Driver şi selectaţi de revenire.
Wow. Multumesc soooooooooooooooooooooooo mult.
Am postat pe acest forum nvidia şi chiar şi ei didnt răspunde.
De asemenea, amazes-mi cum ştii asta pentru ca eu chiar nu s-ar fi dat seama.

THX AGANI!!!!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.